Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30 éves férfinak imponálhat, ha egy fiatalabb lány isteníti?
Figyelt kérdés
És ha igen, az arra utal, hogy a saját korosztályánál nem sikeres?2019. máj. 2. 19:27
1/12 anonim válasza:
Mennyire fiatal az a lányka? 16-18? Ők csak kistinik, egy 30 éves férfi, ha érett felnőtt, akkor nem kezd kislányokkal. Ez az "istenítés"t is csak kisgyerekek szokták csinálni.
Minden ember egójának jó a pozitív visszacsatolás.
2/12 anonim válasza:
Az istenítés szerintem senkinek nem imponál, hiszen az jelezheti azt is,hogy egy tökéletes képet alkotott rólunk valaki magában és azért rajong.
Én is voltam már nagyon-nagyon szerelmes, tökéletesnek láttam a másikat, de racionalitás talaján maradva tudtam,hogy csak én látom annak, Neki is vannak emberi tulajdonságai :)
3/12 A kérdező kommentje:
#1 azért nem annyira, 23
2019. máj. 2. 19:36
4/12 anonim válasza:
Igen, de a másik részt nem érte? Attól, hogy 30 éves vagy, de lecumizna egy 14 éves, attól még sikeres lehetsz a 60 éves nőknél is.
5/12 A kérdező kommentje:
Én vagyok a lány egyébként. Nekem egy kicsit fura, hogy valakinek jobb ez a szituáció, mint egy egészséges kapcsolat. Persze ez rám is igaz, de én tudom, hogy problematikus eset vagyok.
2019. máj. 2. 19:40
6/12 anonim válasza:
Senkinek se imponál, ha isteníted. N
7/12 A kérdező kommentje:
akkor miért érdeklem 8 hónap után is?
2019. máj. 2. 19:47
8/12 anonim válasza:
van akinek bejön az istenítés. pl. egoista nárcisztikus embereknek. normális önértékelésű embernek nem az istenítés imponál, hanem a megbecsülés és az elfogadás. ennek semmi köze a korotokhoz. amúgy meg te egy 23 éves NŐ vagy, legalábbis elméletileg annak kéne már lenned. úgy adod ezt elő, mintha egy kis tini csitri hajtana egy felnőtt férfit.
9/12 anonim válasza:
Na ne szórakozz.
30 éves férfi az nem öreg. és nem is sokkal idősebb nálad.
Inkább az 50-eseknél keresgélj ilyen férfit.
Ne légy dedós.
10/12 anonim válasza:
Nem kell istenítenie, csak becsuljon meg, erdeklodjon oszinten, szeressen, kivanjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!