Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-40 körüli nők, ti eltudnátok képzelni, hogy 20 év körüli sráccal legyetek együtt? Akár alkalmi szinten?
Félre értés ne essék, nem ajánlatokat kérek vagy bármi egyéb. Egy másik kategóriába láttam egy ehhez hasonló kérdést és kicsit elgondolkodtam. Olyan lányokat ismerek akik 10-20 évvel idősebb pasival vannak együtt, de olyat még nem láttam, hogy a fiú lenne ennyivel fiatalabb. Szóval ti eltudnátok képzelni, hogy ilyen viszonyotok legyen??
Én kapcsolat terén nem igazán tudnám elképzelni, hogy idősebb nővel legyek, max kíváncsiságból egy alkalmit. De érdekelne, hogy ti láttatok, hallottatok esetleg volt részetek hasonló szituációban??
21/f
Ismerek olyan párt ahol a nő jóval idősebb 10+ gyerekek is vannak.
Nekem max 2 évvel fiatalabb férne bele,de azon is erősen gondolkodnék.
En ezt csinalom. Meg sok no . Budapesten ez megdzokott.
N/38
20 éves fiú, 40 éves nő: elég ritka. Inkább csak mindketten kíváncsiak.
20 éves fiú, 30 éves nő: előfordul, és akár működhet is hosszú távon.
30 éves férfi, 40 éves nő: elég gyakori felállás, és simán tud működni hosszú távon is.
20 év korkülönbség semmilyen formában nem jó hosszú távon, akkor se, ha a kapuzárási pánikos 40 éves férfiaknak ez az egyetlen reményük, hogy fiatalabbnak érezzék magukat.
18-24 évessel lennék alkalmi szinten.
25-28 évessel komoly kapcsolatot is el tudnék képzelni.
36/N
Volt több ilyen szeretőm, szexpartnerem, de komoly nem.
39N
Egyszer találkozgattam egy tízessel fiatalabb illetővel. Tetszett, de agyban gyerek volt hozzám képest. Így semmi komoly nem lett belőle, igaz, eleve nem is akartunk belebonyolódni.
Volt jóval idősebb is, ő már nem is akart megállapodni.
Én tavaly megismertem egy 21 éves srácot egy fesztiválon. Jóval érettebb volt a koránál, beszélgettünk, táncoltunk aztán az is megtörtént. Iszonyat jó teste volt, azért vállaltam be. Emlékszem, még mondtam is neki, hogy én ennyi idősen a korosztályomból ilyen testet már nem nagyon kapok, lejjebb viszont nem akarom adni, mert én is jól nézek ki. Még az ő szemével is, pedig válogathatott a 18 évesek között. Persze mindkettőnknek világos volt, hogy ebből több nem lesz. De szép emlékként gondolok vissza rá. Azóta megtaláltam a párom is, akinek pont olyan jó teste van, mint neki volt.
40N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!