Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Holnap lesz a harmadik randink...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holnap lesz a harmadik randink és a lány küldött egy csókjelet MSN-en, tehát már kívánja! Mikre kell odafigyelnem? Kérdéseim a témával kapcsolatban itt.16F

Figyelt kérdés
A lány szeretne egy csókot, mert már ő is nagyon kívánja, akárcsak én. :) :) Sétállni megyünk a Magit-szigetre. Kérdéseim az alábbiak: 1. Amikor meg fogom csókolni (még nem csókolóztam, de tudom, hogy annyi az egész hogy összetapasztjuk az ajkainkat és körbenyalogatjuk egymás nyelvét a másik szájában) hogy ugye nekem a derekát kell megfogni a leányzónak, neki meg a nyakamba kell tennie a kezeit, hogy milyen közel húzzam magamhoz a derekánál fogva? Fontos, hogy a nemi szerveink összeérjenek? Tehát hogy ő érezze azt ott lent nekem? 2. Ilyenkor a végén szokás megköszönni a csókot, vagy dicsérni a lányt? 3. Lehet arról szó, hogy amikor sétálunk én egyszercsak gyengéden megfogom a vállait és a szemébe nézek egy kis mosollyal, és úgy csókolom meg? Tehát így hirtelen, váratlanúl, de annyi ideje lesz a kis szemezés miatt hogy felfogja, mit is szeretnék. 4. A csók után már minden egyes randin csókkal lehet köszönteni a másikat az elején és a végén? Köszönöm a válaszokat!
2010. júl. 6. 08:31
1 2
 11/11 anonim válasza:

ajh de örülök:P remélem nagyon sokáig együtt lesztek:P:)

sok boldogságot;)

első válaszoló:d

2010. júl. 8. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!