Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Második trimeszterbe óvszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kittina_88 kérdése:

Második trimeszterbe óvszer nélkül volt valaki együtt a férjével?

Figyelt kérdés

Lombik babánk van és engedte a doki az együttlétet,de ajánlotta az óvszert. Viszont így egyikünk se élvezi,én még ki is sebesedtem tőle. Attól félek,hogy a sperma koraszülést okozna,mert az orvos azt os mondta,hogy az ondó tartalmaz olyan anyagokat ami méh összehúzódást okoz. Szexelt valaki végig gumi nélkül? Szeretnénk élvezni egymást,de gumival semmi kedvünk és félek,hogy idővel a kapcsolatra megy a szexualitás hiánya. Megjegyzem a párom megértő mindenben és nem helyez nyomás alá. Szerintem nekem jobban hiányzik az együttlét,de közben féltem a babát.

14 hetes kismama

2019. ápr. 30. 15:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ha az orvos nagyon óva int még így is, akkor próbáljátok kibírni ezt a pár hónapot csak orálisan, mert a lombikbébit valóban jobban kell óvni, főleg, hogy még görcsölgetsz.
2019. máj. 3. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!