Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok járnátok olyan fiúval,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok járnátok olyan fiúval, aki pythonban fejlesztene algoritmikus kereskedési modelleket, és gazdag lenne? És elvárás lenne, hogy ti se dolgozzatok?

Figyelt kérdés
Napi 1-2 órát foglalkozna vele általában a laptopján, amit mindenhova visz, csak drága éttermekbe járna, utazgatna a világ körül, hobbi szinten milliókat költene fényképezőgépekre, objektívekre, üzemeltetne egy instát, amire a fotóit teszi.
2019. ápr. 29. 18:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%

Nálam is az az elvárás tette ki a kalapból, hogy én ne dolgozzak. Jó melóm van, jól keresek, szeretem tudni, hogy a saját lábamon is megállnék.

Amúgy a Python elég menő nyelv, én nagyon szeretem.

Az sem derült ki, hogy milyen beszélgetőpartner, nekem ez fontos. Ha csak az instáról meg a fejlesztésről tud beszélni, az kevés lenne nekem.

2019. ápr. 29. 20:30
 12/13 anonim ***** válasza:
75%
Jó neki. Nem tudnék mit kezdeni ezekkel az infókkal, attól még akármilyen lehet. Dolgozni meg akkor is mennék.
2019. ápr. 29. 20:53
 13/13 anonim ***** válasza:
60%
Nem, ha tényleg elvárná, hogy ne dolgozzak. Én szeretnék azért elérni vmit magamtól, ill. hogy legyen egy védőhálóm, ha vmi történne (rájön az ötperc, és elhagy vagy mondjuk meghal). Az, hogy napi 1-2 órát dolgozik és IT beállítottságú, az nem zavarna.
2019. máj. 1. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!