Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért számít egy nő r. ibancnak?
Amiről írsz, azt kettős mércének hívják, és a patriarchális társadalmi berendezkedésünkből fakad: itt még mindig többet szabad egy férfinak, mint egy nőnek, ráadásul büszke is lehet ugyanarra, ami egy nőnek szégyen.
Szerintem egy férfi magától is várja el azt, amit a barátnőjétől/feleségétől. Ha szüzet akar, akkor legyen maga is szűz. Ha sok partnere volt már, akkor meg ne zavarja, ha a nőnek is sok partnere volt őelőtte. Így fair.
Akkor számít annak, ha megszünik a női mivolta, és elkezd úgy viselkedni mint egy perverz, részeg, ápolatlan, ordenáré, csöves.
Gondolom erre nincs találóbb jelző..
Jah meg arra se amikor a női mivoltát kihasználja de úgy hogy abból egy másik nőnek származik kára...
Pl: bekavar egy házasságba, hazugságokkal.
Amivel ha mást nem is ér el, annyit biztosan hogy kitör egy veszekedés, ha a felek nem 100% ban vannak egymásban elmerülve.
Nagyon furának találom azt, hogy -férfi létemre mondva- a férfiak elég gyakran ler.ibancozza a női nemet, ha az gyakran váltogatja partnereit, viszont az ehhez hasonló férfi egy "hős".
Az én szememben az ilyen férfi semmivel nem különb a nőtől.
Na ez már szinte olvashatóan rövid. Kezdesz belejönni.
Egyébként a hímnemű állat akkor sikeres ha minél több nősténybe elhinti a magját, a nőstény ezzel szemben akkor ha egyetlen (lehetőleg alfa) hímet maga mellett tud tartani.
Az ember szereti azt hinni hogy több mint az állatok, de ahogy a mellékelt ábra mutatja, ez gyakran nem így van.
Amivel ha mást nem is ér el, annyit biztosan hogy kitör egy veszekedés, ha a felek nem 100% ban vannak egymásban elmerülve.
Ilyen kapcsolat nincs!!!
23:12
Nem vagyok különb. Te se.
Mellesleg igen, ez most rövidre sikeredett, de hú, látnád milyen kérdéseim vannak még, amik nem ebben a témakörben találhatóak ...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!