Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haza merjem vinni a páromat a szüleimhez ha nem élünk/élnek túl jól?
A párom jó körülményekbe született, voltam a szüleinél, szép, patyolat házuk van, rendezettek, boldogok (annak tűnnek) és olyan ufónak érezte ott magam. Eddig a párom csak a kis albérletemben volt, ami még szalonképes, de otthon 60-as évek beli bútorok vannak, a csempe kopott, a ház oldalán le van pattanva a fal, az ablakok régiek, nincs redőny csak függöny és sorolhatnám. A ház egyébként tiszta, anyuék is rendes, normális emberek, mindig figyelünk a rendre, kedvesek vagyunk mindenkivel, csak nem a legszebb otthon a ház :(
Jövő hétvégére a páromat már-már muszájból meghívtam hozzánk vidékre, mert én már több napot is töltöttem egyhuzamban a szüleinél szintén vidéken, csak máshol. Viszont nagyon félek, hogy mit gondol majd rólunk, anyuékről amiért elég csúnyácska otthon minden. Neki világ életében természetes volt, hogy jó kocsival viszik, szép, nagy házban lakik és amire szüksége van megveszi...nos, nekem nem. Most élek picit jobban, hogy elköltöztem.
Szerintetek ciki így hazavinni? Készítsem fel, hogy otthon nem a legszebb a helyzet? :(
Nem ciki, miért lenne ciki?
Ha neki ez gáz, akkor vele van a probléma, nem putriba viszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!