Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Haza merjem vinni a páromat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haza merjem vinni a páromat a szüleimhez ha nem élünk/élnek túl jól?

Figyelt kérdés

A párom jó körülményekbe született, voltam a szüleinél, szép, patyolat házuk van, rendezettek, boldogok (annak tűnnek) és olyan ufónak érezte ott magam. Eddig a párom csak a kis albérletemben volt, ami még szalonképes, de otthon 60-as évek beli bútorok vannak, a csempe kopott, a ház oldalán le van pattanva a fal, az ablakok régiek, nincs redőny csak függöny és sorolhatnám. A ház egyébként tiszta, anyuék is rendes, normális emberek, mindig figyelünk a rendre, kedvesek vagyunk mindenkivel, csak nem a legszebb otthon a ház :(

Jövő hétvégére a páromat már-már muszájból meghívtam hozzánk vidékre, mert én már több napot is töltöttem egyhuzamban a szüleinél szintén vidéken, csak máshol. Viszont nagyon félek, hogy mit gondol majd rólunk, anyuékről amiért elég csúnyácska otthon minden. Neki világ életében természetes volt, hogy jó kocsival viszik, szép, nagy házban lakik és amire szüksége van megveszi...nos, nekem nem. Most élek picit jobban, hogy elköltöztem.

Szerintetek ciki így hazavinni? Készítsem fel, hogy otthon nem a legszebb a helyzet? :(

2019. ápr. 28. 01:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség többen írták hogy az baj meg problémás ha valaki a jóba született bele. Ez nem igaz! Én is a jóba születtem bele és sokszor volt hogy 14 órákat dolgoztam volt olyan is hogy 2 iskolába jártam és mellette dolgoztam és volt barátnőm is és vele is annyit foglalkoztam amennyit csak bírtam. És az a barátnőm elég szegény volt és kicsit se zavart. attól hogy valaki úgy nőtt fel nem kell rögtön ítélkezni.
2019. ápr. 28. 18:48
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, a párommal különösképp nincs baj, nagyon rendes, normálisan dolgozik, tehát nem az az elkényeztetett anyja fia típus, csak mégis félek, hogy meglepődik majd a helyzeten nálunk:(
2019. ápr. 28. 20:26
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem ciki, miért lenne ciki?

Ha neki ez gáz, akkor vele van a probléma, nem putriba viszed.

2019. ápr. 29. 08:53
 14/14 anonim ***** válasza:
Hazavitték? Mit szólt? Együtt vagytok még?
2019. júl. 10. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!