Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meleg lehet a srác vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg lehet a srác vagy csak ennyire nem érdeklik a nők?

Figyelt kérdés
Kimondottan nem ismerem a fiút, de tudom, hogy nem volt barátnője még, nem is láttam még én sem, mások sem egy lánnyal sem. Kicsit fura mivel elég jól néz ki, de mégis semmi. Nem is nagyon hallottam, hogy valakinél próbálkozott volna, pedig már 22 lesz.

2019. ápr. 26. 11:47
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Attól mert jól néz ki, még lehet félénk. A külső nem egyenlő az önbizalommal. Illetve lehet tényleg az a típus, akit nem érdekelnek a nők annyira. Lehet jobban érzi magát egyedül.
2019. ápr. 26. 11:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Foglalkozz a te életeddel...
2019. ápr. 26. 11:51
 3/6 anonim ***** válasza:
31%

1, lehet

2, aszexualis

3, vannak nő ügyei csak nem mondja

4, szerelmes valakibe

5, egészségügyi problémák

A, kicsi a farka, nem áll fel

B, lelki bizbasz (depresszió stb.)

C, jellemre, pszichésen. totálkáros

7, nem olyan jól néz ki

8, akik tetszenek neki, annak ő nem

9, nagyon szegény emiatt nincs önbizalma

10, ferfiatlan selejt (több pont egybe)

2019. ápr. 26. 12:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Én meg 32 és nem volt csajom. Nem tudhatod, lehet, hogy őt is csak elutasította aki neki tetszett, ahogyan engem.
2019. ápr. 26. 12:33
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Ha kiderülne, hogy langyos a pite, befalnád? Idióta.
2019. ápr. 26. 12:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Ismerek ilyen 20 éves srácot, edz meg tanul, elvan. :D Volt, hogy majdnem összejött neki csaj, csak gumi nem volt nála. XD Viszont jó barátom én meg meleg vagyok, ha az lenne coming outolna nekem, szóval nem arról van szó. :D Vannak prioritások az életében és ő csinálja jól, hogy nem a kapcsolat meg nők vannak elöl.
2019. ápr. 26. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!