Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, fiúk ti mit szerettek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, fiúk ti mit szerettek egy nőben, lányban?

Figyelt kérdés

És ne azt írjátok hogy: megdugni, meg szex, meg stb.

A kérdés komoly, én mint lány elképzelni nem tudom, miért vonz bárkit egy női nemű ember.

2019. ápr. 26. 01:10
 1/9 anonim ***** válasza:
34%

Én sem tudom elképzelni hogy egy pasiban mi a vonzó.

Én a páromban az eszét, intelligenciáját, humorát, gondolkodásmódját, világképét, küzdeni tudását szeretem.

Laza kapcsolatnak indult, a teste tetszett meg. Az érintése, illata, hangja, mosolya, a feszes, kerek popsija, a picike, feszülő cicje.

Őrült jó volt vele a szex aztán komoly lett belőle. Már több mint 3 éve együtt vagyunk.

2019. ápr. 26. 01:18
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem az a lényeg, hogy nőnemű. Nem ezt kell nézni. EMBERILEG imádom azt, hogy milyen a párom.

Nincs olyan homogén halmaz, hogy nő (nemi jellegeken kívül nyilván). Attól, hogy te nőként csak negatív tulajdonságokkal rendelkezel a nők többsége még nem. Rengeteg nő van akik emberileg, személyiségben csodásak és szerethetőek. Ne magadból indulj ki.

2019. ápr. 26. 01:19
 3/9 anonim ***** válasza:

Pedig a párkapcsolati értelemben elég fontos tétel, hogy az illető heteroszexuális ember esetén más nemű legyen. Neked is biztos van legjobb barátnőd vagy ilyesmi, akivel akár együtt is élnél, mint barát, de nem tudnál többet elképzelni, mert nincs ott az ösztönös vonzalom, ami a biológián múlik.

Ettől függetlenül, amúgy mindenkinek lehet ideálja. Nekem egy nőben az jön be a legjobban, ha okos és normálisan tudja kommunikálni a dolgait. Kiábrándító, hogy mennyi embernek nullával egyenlő az önbizalma és vita helyett csak veszekedni tud.

Bejön az egészséges önbizalom is. Vonzó, ha egy nő nem omlik össze pár kiló plusztól vagy attól, hogy kócosan látja meg a kiszemelt, hanem simán felvállalja.

A humorérzék is fontos, aminek szintén híján van a legtöbb nő. (Nagyjából úgy néz ki a sztori, mint az egyik family guy snittben: Egy női karakter fapofával elmondja, hogy de ő vicces.)

Ha ezek így egy személyben megvannak, helyzettől függően kellő komolysággal megtöltve, akkor nálam nyerő az illető.

2019. ápr. 26. 02:41
 4/9 anonim ***** válasza:
A gondolkodása, az érzelmessége, maga a külalakja, és a lábuk.
2019. ápr. 26. 07:05
 5/9 anonim ***** válasza:

Téged miért vonz egy férfi/fiú?

A közelsége,megértése,hogy megadja a tisztelet,megértjük egymást,teszünk egymásért,foglalkozunk egymással és ott vagyunk egymásnak. Tudunk közösen hülyéskedni,de ha komoly dologról van szó akkor megbeszélni,elmélkedni és csak egyszerűen maga a létezés hogy együtt. Ezt nem kell szerinte m kifejteni mert ezt az ember érzi/érezni kell hogy milyen jó az hogy van melletted valaki akivel összepasszoltok még akkor is ha különbözőek vagytok. 21/F

2019. ápr. 26. 07:38
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Pedig én nem tudok mást írni a szexen kívül. Az a helyzet, hogy a csajokban engem csak a cicijük és a puncijuk érdekel, minden egyéb velük járó dolog számomra csak nyűg, úgyhogy meglennék nélkülük...
2019. ápr. 26. 08:23
 7/9 anonim ***** válasza:

Én nem egy szoknyapecér vagyok, szóval.

Vonzó lehet számomra az alakja, az arca, a tekintete, természetesen a domborulatok is. Illetve az is, hogy mennyire igényes.

Belsőleg pedig az attitűd, lehetőleg pozitív gondolkodású legyen.

Jó tanuló, jó tanító. És itt nem az iskolára gondolok. :)

Na és persze, az is fontos, hogy az ágyban legyen egy rossz r.i.b.a.n.c. :D

Egy darab fával nem tud mit kezdeni az ember. :)

2019. ápr. 26. 08:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Akárki akármit is mond, a külső az alap. Enélkül csak beszélgető partner. A külső meg nem más mint a szexuális vonzalom. Az összes többi csak ezután jön.
2019. ápr. 26. 11:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Hát mindenféle alapvető szükséglet kielégítése miatt. Társas lények vagyunk, kell egy pár ahhoz, hogy ezeket a szükségleteket ki tudjuk hatékonyan elégíteni.

Ilyenek a szexen, szenvedélyen, izgalmon kívül az intimitás, összetartozás, biztonság, társaság, bizalom,... ez nem azon múlik, hogy milyen nemű vagy.

2019. ápr. 26. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!