Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy szinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy szinte mindenki foglalt?

Figyelt kérdés

Egyetemen már elkezdtem ismerkedni lányokkal nagyon nehezen megy, es soha nem volt baratnom csendes meg visszahuzodo, szemelyisegem miatt.

De aki tetszik es nem a külalakra gondolok mert nekem ugyanugy tetszik a molett es a sovanyabb testalkat is egy lányon.

De az hogy akit ugy érzek passzolna hozzám akár stilusban , ertelmisegi szinten , barmilyen formában ,kedves a lány stb mind foglalt. Szinte mindenkinek van pasija. Egyáltalan letezik olyan lany akinek nincs? Jo nyilvan vannak ilyenek de akinek nincs csak csettint egyet es maris tid valogatni 100 pasibol.

Es ertitek nem is ezzel van a baj, hogy nekem nem fog jutni, hanem azzal hogy az embernek lelkileg es fizikailag is van plane 27 evesen szugsegletei. Ez lehet torodeshiány, szeretethiány, lehet szexualis vágy. Lehet erinteshiány , társhiány akármi. És ha ezek nincsenek akkor hajlamos az ember a depresszióra. "Minek élni hogyha nincs párom"stb. És egyszeruen en mar nem tudom mi tevo legyek, egyreszt atlag alatti is vagyok, onbizalmam nincsem,de megis vagyok lassan 27 csajra. Tenyleg az hogy soha nem volt, nagyon nehez mar kibirni,es minek eljek 30 eves korig ha addigra sem lesz? 20 as evek a legszebbek az ember eleteben,ha ekkor nem lesz utána mar keso.

Es igy kezdem en is feladni hogy nem lesz ,illetve az életet is. Nincs kedvem élni hogy igy maganyosan uresen telnek az evek.

26,/F

2019. ápr. 25. 05:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha így fogod fel hogy nem is lesz akkor tényleg soha nem lesz barátnőd.
2019. ápr. 27. 18:56
 12/12 anonim válasza:
26 éves vagyok Férfi, ugyanezzel a problémával küzdök. Egyszerűen nem találni rendes nőt. Mindenki foglalt. Mondjuk én nem járok egyetemre. Próbálok pozitív maradni. Élem az életet. Tervezek dolgokat. Megpróbálok nem arra figyelni, hogy mi nincs.
2021. szept. 17. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!