Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parom miert nezegeti allandoan az exet?
Belegondoltam. Szal akkor tök normális, hogy 3 naponta nézegeti az exnőjét. Aha. 😁
Mert ha a kérdező nem nézegetné a barátja telefonját, akkor a srác nem nézegeti 3 naponta az exét. Ilyen logika mentén haladsz, ugye?
Engem ugyan nem zavar, te nem tudsz megbízni a saját párodban és ha már így is van és találtál valamit, ami nem tetszik, nem kérdezed meg tőle, hogy miért teszi. Tehát teljesen feleslegesen néztél bele a telefonjába, mert azon kívül, hogy itt felteszel egy kérdést és hogy magadban őrlődsz, semmi nem fog történni. Ahelyett, hogy leültetnéd, megkérdeznéd tőle, hogy miért érdekli őt ennyire az ex? Letagadni úgysem tudná, hiszen bizonyítani tudod, hogy mi van a kereső előzményeiben, tehát kénytelen lenne megmagyarázni a dolgot.
Ehelyett teljesen idegen emberektől vársz tippeket, hogy vajon mi vonzhatja még a párodat az exében.
41 éves férfi vagyok. Bevallom, én mindig nézegetem szinte az összes exnőm és félig exnőm minden létező közösségi hálós előfordulásait, és nem azért, mert annyira visszakívánkozom hozzájuk. Jóban vagyok minddel, és kedvesek számomra, de nem akarnék velük újra összejönni. Egyszerűen érdekel, milyenek most, mik történnek velük, vagy nosztalgikus emlékeket ébresztenek, elmúlt élethelyzetekbe engednek visszapillantást, ami jó. Jó újra átélni fejben a velük kapcsolatos élményeket, még ha nem is kívánom ezeket megismételni vagy folytatni. És szerintem ez a szokásom nem a jelenlegi kapcsolatom minőségének függvénye.
Számomra az a furcsa, amikor akár férfiak, akár nők úgy elkaparják az elmúlt párkapcsolataik minden emlékét, mintha sugárfertőzött ruhadarabok lennének. Ez különösen akkor érdekes, amikor amúgy semmi okuk nincs a haragra, mert nem megcsalás, átverés, vagy véres összeveszés volt a szakítás oka, csak pl. az, hogy nem illettek igazán össze, vagy elmúlt a szerelem.
Az egymás telefonjában való féltékeny kutakodást meg kimondottan elítélem. Számomra a privacy egy alapvető emberi jog, párkapcsolaton belül is komolyan veszem. Ahogy nem illik rárontani a társunkra, amikor a WC -n ül, ugyanígy nem illik belemászni a telefonjába, számítógépébe, leveleibe, privát dokumentumaiba, kommunikációjába. Volt olyan, hogy valamilyen okból tudomást szereztem a barátnőm előttem titkolt dolgáról, pl. egy beszélgetésről, de akkor sosem kértem számon ezt, csak csendben tudomásul vettem. Az én számból a "na akkor mutasd csak a híváslistádat!", vagy "ezt miért nézted meg facebookon? / miért jelölted be? / miért lájkoltad?" kérdések elképzelhetetlenek, és aki hasonlókat kér rajtam számon, azzal nagy eséllyel rövid lesz a kapcsolatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!