Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek most tenyleg igy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek most tenyleg igy dobott ki?

Figyelt kérdés
4 honapja vagyunk egyutt. Mar voltak ez alatt is kisebb problemak, de a lenyeg hogy altalaban a talalkozasokon szoktunk osszeveszni. En surun szeretnek, o pedig annyira nem. Szerdan szinten ezen kicsit osszebalheztunk, utana nem beszeltunk. Este irtam neki, hogy minden rendben? Szerda ota nem valaszol, es most mar vasarnap van. Nem kivanok futni utana, de szerintetek is kidobott es csak nem kepes megmondani? A fura egyebkent az, hogy tegnap elott felhivott az egyik kozos baratunk, hogy jovoheten lesz sutogetes es megyek e mert a baratommal aznap beszeltek errol?! Nem tudom, nem ertem
2019. ápr. 21. 07:50
1 2
 11/14 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
100%
Van az a szint egy kapcsolatban, amit még bőven meg lehet javítani, toldozgatni-foldozgatni, korrigálni. A ti esetetek viszont már pont nem az. Én hagynám a francba.
2019. ápr. 21. 09:28
 12/14 anonim ***** válasza:
Azért majd írd meg, hogy mi lett
2019. ápr. 21. 14:27
 13/14 A kérdező kommentje:
Ma irt delutan es szakitott velem, ugyhogy megoldotta azt, amin en is gondolkoztam.
2019. ápr. 21. 18:23
 14/14 anonim ***** válasza:
Jobbulást! Így volt a legjobb.
2019. ápr. 21. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!