Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért külső után ítéljük meg egymást, ahelyett, hogy a másik belső tulajdonságait ismernénk meg?
miért?
Ha valaki külsőre nem szimpatikus, miért kell egyből elfordulni tőle?
Ha hiszed, ha nem, szóba állok vele, és utána eldöntöm magamban, érdemes-e tovább társalognom vele.
Nekem ez a mottóm:
"Ne tartsd barátodnak,ki hízeleg neked!
Ne külső után ítéld meg az embereket!
Mert a fényes külső alatt,sokszor kopott a lelkiismeret,
S a kopott külső mögött is találsz igazi nemes szívet!"
Emberek vagyunk.Az első benyomás tényleg számít,de...
Attól még,hogy itt emlegeted azt,hogy "akinek nincs műkörme".Szerintem ez a legszarabb példa.Hány ember van,aki műköröm szerint ítél el valakit?Szerintem igen kevés...és az pedig lehet csinibabának is,csúnyácskának is.Szóval szar példa maradjunk ennyiben :D
A másik pedig,hogy egyáltalán nem kell általánosítani,mert nem minden ember ilyen.Igenis fontosak a belső tulajdonságok is mindenkinek,de attól még nagyon is fontos a külső.Ha hiszed,ha nem.És ez így van rendjén.
Utolsó vagyok bocsi.
Akik műköröm szerint,márkás ruha szerint,és fogsor szerint ítélnek el embereket,azokat hívjuk mi itt újgazdag nagyképű plázapicsának. "Converse cipőm van és csak Adidas pólót hordok" kategória.Szóval ha a külsőségeket kérdezted,de ilyen téren,akkor valamit félreértettem.:D
Pedig szerintem az emberi személyiség az ember maga
Jó lehet elöszőr csak a külső tulajdonságát ismered meg belül de ami igazán érdekes az legbelül van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!