Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti az én helyemben adnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti az én helyemben adnátok második esélyt?

Figyelt kérdés

Volt egy párom, akivel ugyan nem olyan sokáig voltunk együtt, de nagyon megfogott benne valami.

Kb. 3 hónapig lehettünk együtt, amikor egyszercsak egyik napról a másikra szakított velem egy olyan szöveggel, hogy "jobbat érdemelsz", ráadásul nem is személyesen, hanem üzenetben.

Eléggé megviselt az egész.

Utána pár nappal később már együtt volt a volt barátnőjével, ezt mástól tudtam meg.

Nemrég szakított a lánnyal és megkeresett engem, bocsánatot kért, találkoztunk is. Látszik rajta, hogy megbánta, amit tett, szeretné újrakezdeni, de nem vagyok benne biztos, hogy lenne értelme.

Nekem még mindig vannak érzelmeim felé. Ti mit csinálnátok a helyemben?

2019. ápr. 19. 23:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Légyszi neeeee.

Semmi értelme. Csak talonban tart, addig jó leszel neki amíg nem talál olyat aki tényleg érdekli. Először az exért dobott, következőnek mucikáért fog akit valahol megismert.

2019. ápr. 20. 19:08
 12/13 anonim ***** válasza:
Hanyagold. Nem érdemel második esélyt, senki. Nem fog megváltozni. Addig kellenél neki, amíg nem talál mást.
2019. ápr. 21. 11:14
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, segítettek a "földön maradni"! :)
2019. ápr. 22. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!