Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valakinek INFJ MBTI tipussal más INFJ-vel párkapcsolata? Más volt mint a többi kapcsolata?
Nekem két barátnőm volt:
Első ISFJ volt. Ami a "tankönyvben" le van írva. :)
Második INFJ volt, borzasztóan zárkózott fajta.
Második kapcsolatom óta érdekes módon akikkel randiztam 8/10 INFJ-t vonzottam be, de tényleg nem direkt módon. :) (ISFJ és ESFJ a "maradék") Csak amikor beszélgettünk mélyebb témákról, akkor előjött a pszichológia hobbiként megfogalmazva mindkettőnknél és akkor csodálkoztam is, hogy ez nagyon durva pattern. :D
Minden embert tényleg egyedi individuumként kezelek, de ha címkézni kell, valahol tényleg baromira bejönnek azok az emberek akiknek a teszt eredményük kitöltés után INFJ-t mutat. Van egy online játékból egy INFJ holland irodalomtanár barátom, ővele nagyon mélyeket szoktam beszélgetni, baromira egy szinten rezgünk. :) (Persze a közös nyelv angol, egyikünk sem anyanyelvi szinten űzi, de jókat szoktunk néha diskurálni, kicsit olyan lelkizős haver is)
40F ENFP :)
ENFP és INFJ a legjobb párositás, kognitív funkcióik a tökéletes tükör képei egymásmak!:)
Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!