Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet lány, aki ennyire szép?
Tehát hogy naponta többen megállítják az utcán, le akarják fényképezni, mindenki bámulja...
A természetes szépség kategóriában, szóval nem olyanra gondolok, akinek mindene látványosan mű, azokat perszehogy megbámulják...
Ilyen vagy, vagy ismersz ilyet esetleg?
Valaha, huszonéves fénykoromban ha nem is naponta, de gyakran leszólítottak fiúk, férfiak utcán, boltban, próbáltak ismerkedni.Volt fiatal srác, aki bevallotta, hogy félt ezt megtenni, de úgy érezte, nem szalaszthatja el...Sajnos viszont, ő nem jött be nekem és amúgy sem vagyok es könnyen ismerkedő, könnyen kapható és nem is voltam olyan.Fiatalabb koromban nagyon rám voltak kattanva a pasik, pedig nem vagyok igazán szép, "mű" meg pláne nem.Alkatomon sincs semmi extra.Szóval fogalmam sincs, mit láthattak/látnak bennem.
Talán a kisugárzás, de ezt is csak más tudná megmondani.Szeretek tetszeni, szórakoztat, felvidít, de nem lételemem.Mindig is inkább érdekes akartam lenni, mintsem szép.
Férfiak máshogy látják a nőket, mint ahogy a nők látják magukat és a többi nőt.
44/n.
igen, en vagyok az
multkor egy etteremben tesommal, szemkozti asztalnal elkezdenek eroteljesen bamulni, majd telefon elo es fenykep... majd kb. fel ora mulva osszeszedte a batorsagot es odajott " szia.. huhh .. nagyon szep vagy, atulsz hozzank? "
jobb eset volt, a repteren varakoztam es egy egyiptomba igyekvo 19 eves fiu odajott megkerdezni, hogy lefotozhat e :D jot nevettem, aztan elkezdtunk beszelgetni ..
masik alkalom volt, mikor a villamoson egy fiu haverommal vagyok es odajon a pasas gratulalni neki, amiert " ilyen szep csinos baratnoje van "
ez tudd kellemes lenni, amikor egy hihetetlen jo pasi megbamul es latom rajta hogy erosen agyal hogyan szolitson le
rendkivul kellemetlen amikor a boltban allok a penztarnal es a mogottem varakozo ferfi az istennek sem veszi le a szemeit rolam .. ott akkor legszivesebben egy sapkat huznek magamra
de a legrosszabb amit a noktol kapok.... brutalis modor, bunkosag, a nem-segitek-neked-menj-a-francba-te-lotyo tekintetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!