Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyakorin miért mondják a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakorin miért mondják a vékony nőkre, hogy anorexiás, a normálisra, hogy betegesen sovány, a dagadtra hogy ideális? Valóságban pasik is így gondolják?

Figyelt kérdés

Vagy csak az itteni dagadt nők próbálják lejáratni a vékony lányokat?

Ha valaki feltesz képeket egy vékony nőről,rögtön kommentek áradatai ,hogy betegesen sovány. De egy normális alaktra is akin van plusz kg is képesek azt modnani,hogy még kell rá vagy 10-20plusz kg.

Egy dagadt nőre meg,hogy az a normális,átlagos...

Egy pasi is így gondolja?? Mert fogadok,hogy nem..

2019. ápr. 11. 07:59
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

jaja persze utolsó ,szerintem menj el egy műsorba és téged mutogatni kellene ,hogy napi 400 kalória mellett sem fogy egy dekát :D

Mindneki aki itt írja,hogy jaj ő nem képes fogyni és alig eszik azokat bezárnánk két hónapra egy szobába kimért pontos 1200 kalóriát kapnának akár nulla mozgással mind fogyna!!!

Mellettük lenne egy szoba tele vézna lányokkal 2500 kalóriával mind meginudlna hízni....

Ez a szomszédom láttam,hogy mit eszik és nem mozog mégis vékony nagy baromság.Rólam is mindig azt hitték,hogy milyen sokat eszem,csak mert pl mellettük megettem egy csokit,vagy volt hogy nutellával mentem be a munkahelymre. Na de azt kutya nem látja,hogy otthon mit csinálok,semmit nem eszek...Vagy hogy mellette baromi sokat sportolok.

Ez pont olyan mint amikor a nagyon dagi emberekkel vagy és ők meg direkt nem esznek semmit,vagy ugyanazt rnedelik mint te és két harapás után ajj én úgy tele vagyok. ÉN meg csak csipázok,ohgy mit játsza az eszét,hogy nem bír megenni egy tál levest vagy akármit,közben otthon meg felflaja a hűtőt.

Meg mindenki azt hiszi,hogy attól a kis csokitól híznak el,vagy chipstől. Csak azt nem nézik,hogy milyen zsíros cupákokat,meg egyebeket esznek mellette...

Palvin Barbi meg igenis nem sovány :D nem dagadt,de háát már inkább a normál feletti pluszos csaj.Bár mostanában mintha fogyott volna.

2019. ápr. 11. 14:08
 32/36 anonim ***** válasza:
0%

Jòl látod kèrdező,kifogàsok.

Persze alig eszik valaki mint előtted szòlò aha ès 70kg persze elhiszem,Ja nem.

Megnèznèm èn az ètrendjèt a 29 èves hölgynek is.

Ès hogy kerül plusz kalòria,idehozzàk Sorosèk vagy Orbànèknès ràrakjàk?

Tènyleg èrdekel,mert hobbitestèpìtő vagyok elèggè benne a tèmàban.

Ìroknèn ètrendet ingyen mindenkinek,szerinted kèrdező hàny privàtot kapok ès kaptam kèrdező?

Pontosan annyit,0.

Mert tudjàk a kis ideàl kèpük összeomlik mert tuti talàlok benne összetevőket ami kuka.

Igen ezzel takaròznak,hogy làttàk,hogy egyszer evett csokit ami lehet csalònap is amùgy.

Aki CH-t zabàl az egy dagadèk lesz pont plusz ha a mozgàs nem intenzìv akkor is.

Totàl igzzad van kèrdező,akkora kamuk az emberek,hogy ihaj,felelősséget nem igen vállalnak.

Mondom na bàtor jelentkezőket vàrok ìrjàk le mit mikor mennyit esznek àtnèzem ès adok kajatervet is,edzèstervet azt nem de van edzőm ès beajànlom.

Ingyen kaptok kajatervet,vàrom a priviket.

2019. ápr. 11. 14:21
 33/36 anonim ***** válasza:
48%

"Palvin Barbi normál feletti plusszos csaj"

Na, eddig tudtalak komolyan venni.

Biztos azért avatták VS angyallá nemrég, mert újabban plus size modelleket is alkalmaz a Victoria´s Secret :D :D :D

2019. ápr. 11. 14:22
 34/36 anonim ***** válasza:
73%

nemtom kérdező, szerintem te meg a másik oldalt nem akarod látni egyáltalán. középen van az igazság mi ennyit mondunk. ha szerinted a genetika nem játszik szerepet, akkor férfiaknál is miért vannak olyanok, akik magas-vékony, ektomorf alkatok és ha még kondiznak 2x annyi időbe telik elérniük az izmosodást?

igenis szerepet játszik a genetika, de nyilván az életmód a meghatározóbb. mi nem azt mondjuk, hogy nem tudnak lefogyni a dagik (én is fogyok), hanem hogy vannak olyan emberek akik sokkal kevesebb odafigyeléssel tarthatják az alakjukat, míg másoknak erre ügyelniük kell. plusz pl. aki egyszer már elhízott volt annak extrán kell, mert a zsírsejtek nem pusztulnak el, csak kifogy belőlük a "töltőanyag":D

de a genetika és testalkat létezését még a testépítők is elismerik. nem arra gondolunk amikor ezzel takarózik valaki, hogy anyám is kövér volt, én is az vagyok, hanem arra az alapvető tényre hogy különböző testek különbözőképp égetnek és tárolnak energiát.

2019. ápr. 11. 14:42
 35/36 A kérdező kommentje:
35,erről a jelnségről beszélek Palvin nem vékony erre azt írod,hogy de de ő már pedig az :D nem plus size modell,hanem nem vékony. Van ajta bőven plsu. És nem nem ezért választották be VS modellnek,hanem mert gyönyörű az arca és nagyon tehetséges modell,és tudtommal a VS is úgy írt róla,hogy egy nem éppen ideális alkatú csajt is bevettek.
2019. ápr. 11. 15:11
 36/36 anonim ***** válasza:

Akkor ezek szerint a vékonyság relatív, nem tudom.

Nekem Barbi vékony (meg úgy mindenki, aki nálam vékonyabb).

2019. ápr. 11. 15:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!