Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Balaton-szerelem-szex, lehetsé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Balaton-szerelem-szex, lehetséges ez?

Figyelt kérdés

Hamarosan megyek a barátnőimmel a Balatonra, és azt tervezzük, hogy bulizunk sokat, nézelődünk, pasizunk (nincs pasink, bulizni ritkán szoktunk). Az a helyzet, hogy már csak én vagyok szűz a társaságban, a többieknek volt szexuális kapcsolatuk. Azon gondolkoztam, hogyha megtetszik egy pasi, "odaadjam-e" magam vagy inkább (ha már vártam ennyit), ne, és csak olyannal szeretkezzek, akit szeretek? Tavaly mikor voltam Balatonfüreden, sok pasi volt, aki szeretett volna megismerkedni velem, de én akkor még túlságosan is félénk voltam, nem nyitottam... Most úgy érzem, hogy szükségem van a szex-re, egy pasira, aki átölel, ilyesmik. :D Lehet, hülyén hangzik, de ezt érzem most. Furcsa, de ha a Balcsin vagyok, és nézem a naplementét, különös érzésem van mindig, olyan "most kell egy pasi, aki csak az enyém" típusú érzés. :D

Szóval, merjek ismerkedni, pasizni???

(20éves lány)

2010. júl. 4. 23:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Abba azért gondolj vele, hogy elég valószínű, hogy így távkapcsolatban fogsz kikötni, amennyiben így jön össze! Kicsi az esélye, hogy ugyanonnan lesz a srác ahonnan te, pláne ha nem Pesti vagy! :) Ez az egyik dolog, a másik az, hogy ne szórakozóhelyen ismerkedj. Persze lehet ott is táncolni, flörtölni, de ne várd, hogy ott azonnal rátalálsz a nagy szerelemre. Aki rögtön úgymond tolakodva közeledik, fogdosni kezdene, azt hagyd is... lehet hogy "csak a tiéd lesz", de nem valószínű hogy egy éjszakánál tovább! A leírásodból gondolom nem az a fajta lány vagy, aki minden jött mentnek odaadná magát. Na már most egy buliban némi pia után azért képes megvadulni egy csaj is, és ha egy számára bejövős pasi közeledik úgy, hogy minden gyenge pontjára ráérez, akkor képes elhagyni magát! Azért légy észnél, a nyári éjszakákban azért dúlnak a hormonok rendesen, ha komoly kapcsolatra vágysz, akkor ne hagyd magad elrepülni az "érzéseiddel"! :) Józan fejjel, most könnyű azt mondani, hogy nem tennél ilyet, de amikor elragad az az érzés, hogy jó lenne valaki, és még izgat is valamilyen szinten bulizás közben, akkor nagyon nagyon nehéz nemet mondani! Gyakorold... :)
2010. júl. 5. 00:19
 12/16 A kérdező kommentje:

00:19-es köszi, teljesen igazad van. :D

Általában mindig iszom, mielőtt elmennék szórakozni, és olyankor olyan állapotba kerülök, hogy "mindent merek". :D Egyszer ebből volt egy komoly bajom, így megfogadtam, hogy soha többé...

Ráadásul a barátnőim elég piásak, és nem igazán tudok olyankor inni, mert azon jár az eszem, hogy mi van, ha valakivel lesz valaki... (valakinek muszáj "tartani a frontot"), szóval ez nem fog velem előfordulni... Köszi a válaszod, ezzel sokat segítettél! :)

2010. júl. 5. 00:32
 13/16 anonim ***** válasza:

Ismerkedj, pasizz, de szerintem is az elsőt azt szerelemből tedd meg (meg a többit is). Ha találsz egy pasit, akkor várd meg, hogy lesz-e valami komolyabb belőle. Ráérsz elveszteni, nem verseny ez.

üdv

2010. júl. 5. 00:41
 14/16 anonim ***** válasza:
Nézd... fiatal vagy, szingli, és csaj! :) Azzal nincs gond, ha iszol egy keveset, nem kell túlzásba vinni! A barátnőid, lehet hogy a barátnőid, de nem vállalhatsz mindig felelősséget értük a saját szórakozásod rovására! Én sem vagyok az a bulizós, mindenkivel ágyba bújós fajta, még is keveredtem már olyan helyzetbe, ahol iszonyatosan nehéz volt nemet mondanom! Külföldön voltam, egyedül, megismerkedtem egy sráccal, aki külsőre bejött, szintén egyedül volt, másik országból. Rengeteget beszélgettünk, végig ittuk a helyi söröket, szórakoztunk, jól éreztük magunkat! Másnap este ugyanez történt, főztem vacsorát, kicsit sok lett, így "meghívtam" őt is... A végén a szobájába kötöttem ki, és gyorsan rájöttem, hogy itt bizony ő most nem csak beszélgetni akar. Úgy ért hozzám, ahogy ha hozzámér valaki képes vagyok teljesen "elszállni", úgy hízelgett, úgy beszélt, mintha már évek óta ismerné hogy mire vágyom... Mondogattam, hogy nem, nem szeretném, ezt nem kéne (persze nem hiszem hogy túl őszintén hangzott:D), stb, de kb csak az utolsó pillanatban jött valahonnan egy isteni löket az agyamba, hogy felpattanjak és azt mondjam, akkor én most visszamegyek a szobámba! Hihetetlenül vágytam rá, és iszonyatosan nehéz volt nemet mondani, viszont a mai napig bánnám, ha belementem volna abba az egy éjszakás kalandba, hiszen én másnap indultam haza, valószínűleg soha többé nem találkoztunk volna! Ha nem az a fajta lány vagy, aki bárkivel, bármikor, bárhol, akkor meg kell tanulni nemet mondani, ugyanakkor még így is sokszor iszonyatosan nehéz! Ismerkedj, flörtölj, de az elsőt ne egy bulizós éjszakára tartogasd! Ha valakit megismersz, aki jó fej, és képes rád várni, amíg kell, akkor mehet aminek mennie kell, de addig ne!
2010. júl. 5. 01:12
 15/16 anonim ***** válasza:
Igen, mindenképp egy buliban felszedett, lehetőleg részeg pasival veszítsd el. Máshogy már olyan gááááz :S
2010. júl. 5. 08:43
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi a hosszú választ, és grat., hogy ilyen akaraterőd van! :) Nem megyek én se bele semmi ilyenbe, az elsőt olyannal fogom, akit szeretek. :) Köszi, hogy rávilágítottatok a lényegre :D
2010. júl. 5. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!