Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakran mondják hogy ha valakit nagyon szerettünk akkor sosem felejtsük el igazán? Ha sikerült akkor nem is szerettem?
Volt egy lány akit nagyon szerettem. Az a nagyon erős eufórikus érzés volt, mikor együtt voltunk biztosra vettem hogy szerelmes vagyok. Végül elég csúnyán elbánt velem. Egy rövid időre eléggé hazavágott, 1-2 hónapig folyamat rajta kattogtam.
Azóta viszont szinte teljesen elfelejtettem. Néhány napja összefutottam a anyukájával és akkor jöttem rá, hogy a nevére sem emlékszem. 1 órát agyaltam rajta mire beugrott. Innen kiindulva nekiálltam boncolgatni a dolgot és rájöttem hogy alig emlékszem belölle valamire. Az arcára maximum. Régi beszêlgetések, közös élmények csak ha nagyon megeröltetem magam.
Ez mennyire normális?
Ha a kapcsolat alatt tényleg nagyon szerelmes voltam, szinte rajongtam érte hogy felejthettem el alig több mint fêl év alatt?
Gondolom mások nem ilyenek mert itt is gyakran olvasom hogy a srácok 2-3 év után is az exüket siratják.
Most nézem. Fel év alatt?
Hát te nem voltal szerelmes.
Évek után azért nem siratni kell, dehogy semmire nem emlékszel, az nagyon vicces.
Butaság. Én a legtöbb barátnőmet szerettem. Mégis, mostanra már teljesen túlvagyok az összes exemen. Olyannyira, hogy az első kettőről kb emlékem is alig maradt így 10+ év távlatból. Pedig az egyikbe különösen szerelmes voltam.
Bár nem lett csúnya vége egyik kapcsolatomnak sem és voltam dobó illetve dobott fél is... Mégis idővel a felejtés homályába vesznek. Foszlányok megvannak, illetve tudom hogy hol voltam xy-al, de a legtöbb konkrétum, avagy érzés már a múlté. Gondolatok vannak talán.
Ez akkora baromság!
Most akkor örökké az első vagy akárhanyadik nagy szerelmemet sirassam? Mert nekem sok nagy szerelmem volt. Akit pl. ja 7 év után elfelejtettem fainul. Emlékszem rá, a nevére, mi hogy volt, de már nem szeretem csak egy emlék. Akkor szerettem. Elmúlt.
Van olyan ex plátói szerelmem, aki idejében hallgattam egy zenét és azon ábrándoztam róla. A mai napig teljesen élénken él bennem a zene hallatára az érzés, már hogy nem sírva tudnék rajta úgy fakadni ahogy akkor, annyira oda voltam. De a srácot nem szeretem, emlékszem rá, tudom hogy ki volt mi volt, de ennyi.
Lehet neked csak fellángolás volt, azért sem maradt meg annyira benned. Van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!