Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párok, házasok akik kisgyermek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párok, házasok akik kisgyermek mellett mentek szét, elmesélnétek hogy volt?

Figyelt kérdés
Mi volt az ok, mikor telt be a pohár, mennyire tudtátok nézni a pici gyereket (0-5 év közötti), illetve magatokat. Mi volt a helyes döntés, jól tettétek, hogy szakítottatok? Kinél maradt a gyerek, és milyen most a kapcsolat?
2019. ápr. 9. 21:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A pohár a sokadik megcsalásnál telt be, de emellett már évek óta nem dolgozott, nőként mindent en csináltam, pénzkereset, gyerekek, háztartás. A legjobb döntés volt a szakítás, gyerekek velem, sok kapcsolat nincs köztük apukaval és láthatasra se mennek (azóta nagyok), mert sorozatban semmibe veszi őket amit pontosan látnak.

Nem érzem hogy bármelyiket megviselte volna a válás, mert amíg együtt eltünk se foglalkozott velük.

2019. ápr. 9. 21:52
 2/7 anonim ***** válasza:
22%
#1 Ha ennyira szar pasi az exférjed, hogy mellette mindent te csináltál, akkor teherbe miért estél tőle, többször is? Komolyan érdekel.
2019. ápr. 9. 22:04
 3/7 anonim ***** válasza:
60%

2 éves volt a gyerekünk. Rengeteg vita, munkamániás pasi, 4 fal közé zárt nő (ez vagyok én ).

Én nem az az anyuka vagyok, aki egész nap gagyarászik a gyerekének. A gyerekvállalással feladtam magamból mindent, sport, tvnezes, fodrász, divat, munka. Egy idő után bedepiztem, és ő nem támogatott, hogy szülés után lefogyjak. Pl elengedett sportolni, de mindig tette a megjegyzéseit, hogy neki fontosabb munkája is van, mint a gyerekre vigyázni, amíg én egy órára elmegyek futni, vagy fodrászhoz.

Egy alkalommal mosogatni szerettem volna és megkértem 20 percre ügyeljen a gyerekre, lett belőle 30. Akkor le lettem hordva, hogy én kihasznalom őt. ==》tiszteletlenseģ egoizmus

A szex sohasem volt jó. Aztán már nem is volt. Én nem akartam. Meg aztán fel se állt neki. ==》 intimitás hiánya

Megcsaltam, elvert. Amúgy is minden vitát úgy rendezett le, hogy szétvert valamit, majd öngyilkossággal fenyegetőzött ==》 agresszió.

Soroljam még? ?

2019. ápr. 9. 22:06
 4/7 anonim ***** válasza:
64%

2#

1# vagyok és őszintén nem tudom, a legnagyobb hülyeség volt. Még az elsőnél úgy-ahogy dolgozott néha, utána vsak hitegetett hogy de hát látom hogy "dolgozik" csak majd később "érik be a gyümölcs". Egy igazi manipulátor volt, én túl naiv es nagyon későn ismertem fel hogy nagy a baj :-(

2019. ápr. 9. 22:10
 5/7 anonim ***** válasza:
60%

Távolabb lett munkám, ő unatkozott, bepasizott. Megtudtam, felhoztam a válást, amit gyorsan le is zavartunk. Közös ház eladva, vagyon megosztva. Gyerekeket amikor csak tudom elhozom magamhoz, az anyjukkal élnek.

Jól tettem hogy elváltam, életem egyik legjobb döntése. Nem bántam meg még úgy sem, hogy már 4 éve leszek egyedül.

Anyjukkal csak arról beszélek ami a gyerkekkel kapcsolatos. Viszont ezt mindig meg tudjuk beszélni.

Gyerekekkel jó a kapcsolatom.

f/36

2019. ápr. 10. 01:31
 6/7 anonim ***** válasza:
62%
Megcsalt, mikor 5 hónapos volt a gyerekünk. Egyszer megbocsátottam, megígérte, nem teszi többet.Tovább folytatta ugyanazzal a nővel a viszonyt, így beadtam a válást, mikor 8 hónapos volt. Helyes döntés volt, gyermeket én nevelem, viszony semleges. Hol jön láthatásra, hol nem, bácsinak hívja a gyerekünk apa helyett.
2019. ápr. 10. 08:16
 7/7 anonim ***** válasza:

6 os :

Meg is érdemli hogy bácsinak hívja!

2019. ápr. 10. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!