Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt mar olyan, hogy betelt a pohar es tobbet nem beszeltel egy adott illetovel?
Persze.
Volt egy barátnőm, állandóan felültetett.
2 eset a rengetegből: jöttem haza, külföldön dolgoztam. Megígérte, hogy kijön elém a repülőtérre. Már a repülőn ültem, mikor írt egy smst, hogy jajj bocsi, neki be kell mennie a munkahelyére, nem jön. Kössz.
A másik, amikor a szülésnapomon úgy volt, hogy becsatlakozik a buliba. Egyébként amúgy is pocsék volt a parti, mert valahogy úgy jött ki, hogy senki nem ért rá ilyen-olyan okokból. Felhívtam, azt mondta, most ért ki a munkahelyéről, 10 perc és ott van. Persze nem jött, felhívtam kb egy óra múlva, de nem vette fel, és másnap sem adott magyarázatot. Ez 4 éve volt, azóta egy szót sem beszéltünk. Egyszer-kétszer összefutottunk, köszöntem és tovább mentem.
Olyan volt még randizós időszalban, hogy a srác folyamatosan beszólt nekem, leszólta a külsőmet stb, nagyon nyilvánvaló volt, hogy azzal akart nálam "lehetőséghez" jutni, hogy lerombolja az önbizalmamat, hogy semmilyen elvárásom ne legyen.
Úgyhogy szépen azt csináltam, hogy azt írtam neki, hogy találkoztam egy másik sráccal, aki lovagias, udvarias velem és mivel neki eddig nem sikerült úgy viselkednie, hanem fokyton csak leszólt, ezért akkor többet ne is keressen.
+1
Fiatalabban még reméli az ember, hogy ha majd jól viselkedik, meg készséges, meg állhatatos, vagy rendes - persze ezek csak puszta jelzők- akkor majd minden rendben lesz, hát nem :D
A tanárnénik kedvencei a csibész szép kisfiúk és a jól viselkedő szép kislányok, nos meg lehet nézni az életüket felnőttkorban. Várakozáson aluli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!