Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minél lúzerebb egy nő, annál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minél lúzerebb egy nő, annál jobban utálja a férfiakat?

Figyelt kérdés

2019. ápr. 8. 22:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Igen, ez nagyjából így van, de az itteni lúzer feminácik szerint csak férfiakra szabad használni ezt a szót.
2019. ápr. 9. 07:35
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Vagy minél több rossz tapasztalata volt...
2019. ápr. 9. 07:46
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

Van két egymástól teljesen eltérō jellemtípus nōben is férfiban is: az egyik önmagát utálja a csalódásai miatt, a másik a világot.

Ennek semmi köze a sikertelenség szintjéhez, kevésbé sikertelen férfi/nō is utálhatja a világot, többnyire azért mert egocentrikus, önkritikátlan, kevés önismerettel rendelkezik.

Mit értesz “lúzer” alatt? Vesztes lehet pl. társkeresés terén akár egy normális, jóravaló nō is, akinek nem sikerül párra lelnie valamilyen okból. Azt nem tudom, hogy te mi alapján címkézel így valakit.

2019. ápr. 9. 09:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Én lúzer vagyok, de főként magamat utálom, emellett pedig mindenkit. Tehát én megalúzer vagyok.
2019. ápr. 9. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!