Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért bírom felállítani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bírom felállítani a bohocot, sokadik pia után is?

Figyelt kérdés
Ez valami rendellenes müködés? Elvileg ilyenkor nyugalmi állapotban kéne alukálnia:D
2010. júl. 4. 21:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hát, bírod a piát, ennyi :) Vannak olyanok akiknek nem áll fel abszolút részegen, másoknak nagyon ki kell ütniük magukat ahhoz, hogy ne működjön, valószínű te a másik csoport vagy :)
2010. júl. 4. 21:25
 2/13 anonim ***** válasza:
akkor egy mutáns vagy?
2010. júl. 4. 21:32
 3/13 anonim ***** válasza:
nekem is áll simán mikor én már simán sem tudok megállni:D
2010. júl. 4. 21:33
 4/13 anonim ***** válasza:
Örülj neki! A mostani barátom is ilyen! Hál'Isten!!!!! De volt olyan aki megivott egy sört és nem tudott odakoncentrálni. Bármit csináltam nem volt az igazi.. Hát kösz...
2010. júl. 4. 21:56
 5/13 anonim válasza:
Terhees vagy !!!!
2010. júl. 4. 23:19
 6/13 dag ***** válasza:

Ez tök normális!!

Én is ihatok akármenyit!! Attól még a nőmmel dugunk mint a kisérleti nyulak! :D

Ez normális!

2010. júl. 6. 23:39
 7/13 anonim ***** válasza:
attól még áll,csak ha minden igaz,igy nagyon nehéz elélveznie sok férfinak!
2010. júl. 6. 23:56
 8/13 anonim ***** válasza:
A barátomnak is áll, csak elmenni nem tud. Van, hogy én se - részegen ezért megfogadtuk, hogy nem is dugunk, olyan jó ötletnek tűnik, aztán meg értelme nem lesz... :S Persze olyan volt már, hogy csak ő volt "enyhén" ittas, és ő nem ment el, de büszke volt magára, hogy ennyi pia után is hogy kielégített :D
2010. júl. 7. 00:01
 9/13 anonim ***** válasza:
utolsó: LOL :D
2010. júl. 7. 00:06
 10/13 anonim válasza:
hát nekem exem hulla részegen is kitudta csapni: D kereken 43perc baszakvás után.: D direkt néztem az időt.. nagyon nehezen ment neki..: D segíteni nem tudtam.. mert webcamon figyeltem a dolgokat.;)szval ez természetes:D
2010. júl. 7. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!