Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már úgy hogy szeretnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már úgy hogy szeretnétek még mással is lefeküdni?

Figyelt kérdés

Hogy még nem is éltetek és nem is tudjátok milyen mással együtt lenni?

De együtt vagy valakivel és nem akarod megcsalni.

Sőt vannak akik az első emberrel vannak hosszú éveken át és nektek nem jutt ilyesmi az eszetekbe ?

2019. ápr. 7. 05:48
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Titokban tartani szinte lehetetlen, nem?
2019. ápr. 11. 21:38
 12/16 anonim ***** válasza:

Azért írtam, hogy át kell gondolni megéri-e?

Persze ha szerelembe esel akkor nehéz józannak maradni. Én így jártam anno, és válás lett a vége. Bár a szerelem is elmúlt ennek ellenére nem bántam meg

2019. ápr. 12. 07:26
 13/16 A kérdező kommentje:
Volt valakid és szerelmes lettél valaki másba ? Jól értettem ? :) Aztán végül nem bántad meg ? :)
2019. ápr. 12. 08:51
 14/16 anonim ***** válasza:
Férjem és 2 gyerekem mellett 36 évesen lettem szerelmes valakibe. Ez nekem első szerelemnek számított mert nem szerelemből mentem férjhez. Rendes volt a férjem (a maga hibáival) de egy idő után csak a gyerekek miatt maradtam vele
2019. ápr. 13. 07:37
 15/16 A kérdező kommentje:
És jobb lett? Nem bántál meg semmit? :)
2019. ápr. 15. 05:11
 16/16 anonim ***** válasza:

Volt ezzel egy lelki krízis de végül rendbe lett minden.

Közös mkegegyezéssel váltunk el, a gyerekek akkor mentek az apjukhoz mikor kedvük volt hozzá (9-12 évesen). Én akkor kezdtem jógázni.

A szerelem elmúltával ott is látszottak a hibák, és szerencsére nem forgattam fel teljesen az életem. Így 30 évvel később is úgy gondoölom, hogy megérte

2019. ápr. 16. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!