Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kifogytam az ötletekből. Vmi logikus ötlet?
Na szóval..kezdjük azzal,h volt egy 2 éves kapcsolatom...az egész zűrösen indult, mert a pasi híve volt az egyéjszakás kalandoknak, és sikerült összeszednie egy olyan csajt,aki agyilag ezt nem fogta fel....Már az elején olyanokkal próbálkozott,h ő terhes a pasitól,hívogatta,zaklatta,baromságokat beszélt róla, aztán már én is kaptam a "szépet"...Mindegy, nem foglalkoztunk vele csak egymással, 2 évig jártunk...Vége lett(de nem emiatt a csaj miatt), de tartottuk a kapcsolatot egymással...És tegnap egy buliba voltunk mind3an...erre elkezdte megint ez a csaj,h mert előző éjjel nála volt pasim(-ő szavaival élve!),és ha kell nekem a pasi pulóvere(nyáron pulóver?O.o), akkor majd szóljak neki,mert nála hagyta...közbe meg a pasi öngyújtóját dugta az én dekoltázsomba a csaj...Nem vaok féltékeny, tudtam jól,h szarul esik majd,ha mással kavar, de nem is ezzel lenne bajom, hanem h ez a csaj olyan szinten szarkeverő,h azt már nem tudom, nem bírom elviselni! Annyira felhúzott, h dühömben földhöz baxtam egy egész üveg piát...pedig szívem szerint a torkának mentem volna a szilánkkal! De nem akarok lesüllyedni ilyen szintre....Tanács kellene,h hogy a fenébe lehet egy ilyen szarkeverő ribancot lealázni olyan szinten,h mint ahogy ez teszi mkivel a környezetében!?Hogy a képét ne merje mutatni már előttem,pl...
Bocsánat a csúnya fogalmazásért, de már csak az az ötlet jut eszembe,h tényleg megverjem, annyi van már a rovásán...De nem akarom ezzel magam lesüllyeszteni...
Remélem érthető így is!=D
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!