Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen az erotikus munka?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az erotikus munka? Ebben szeretnék dolgozni.

Figyelt kérdés
2008. nov. 10. 18:17
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszi én sem szeretnék sokáig evvel foglalkozni és dolgoznék normál melot de kb90 ezerböl nem tudom el tartani őt késöbbiekben
2008. nov. 10. 20:27
 12/15 anonim ***** válasza:
50%
Nemtudod eltartani 90ezerből?Ez a mondatod nagyon kiakasztott.Elvált 2GYERMEKES anyuka vagyok.Amikor az ex férjemmel együtt laktunk,mondhatni elég jól éltünk.Aztán egyszer csak vége lett a kapcsolatunknak,mert rászokott az ivásra,és gyermekeim tartottak tőle.Férjemé volt a lakás,így a 2 gyermekemen kívűl semmim nem volt.Albérletben éltem a 2 gyermekkemmel minden jövedelmemet belevéve 100ezer forintból.Emellett,mind 2 gyermekemnek fizetnem kellett a tankönyveit,írószereit stb.Nem volt könnyű.Azóta élettársi kapcsolatban élek,saját közösen vett lakásban.De soha eszembe se jutott,hogy a testemmel bármilyen formában is pénzt keressek.Gyermekeimre szégyen tapadt volna.Szóval kedves kérdező ne meséld,hogy csak úgy tudsz megélni,ha egy szégyen leszel!Gondolkozz már egy kicsit,hogy gyermekeidnek ez milyen szégyen.Komolyan nem értelek.Először azt hittem egy 10 éves teszi fel a kérdést,mikor megláttam,hogy egy gyermekes anyuka.Hát a szívem megállt!
2008. nov. 11. 01:19
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha beszélsz angolul, akkor jelentkezz valami ilyen oldalon mint ez: [link]
2008. nov. 11. 01:22
 14/15 anonim válasza:

Tudok egy lehetőséget, amivel otthonról kereshetsz pénzt biztonságban webkamerádon keresztül.

Amennyiben érdekel az állás, írj üzenetet. Javaslom nézz körbe a következő linken: [link]

2011. szept. 20. 20:08
 15/15 anonim válasza:
100%
100ezerből albérletben, 2gyerekkel, egyedül? mikor volt ez, most őszintén, biztos vagy15évvel ezelőtt, mert akkor talán elhiszem.....
2012. jan. 6. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!