Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nők egy bizonyos kor után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nők egy bizonyos kor után nem kellenek senkinek mivel töltsék ki a szabadidejüket 80-90 éves korukig?

Figyelt kérdés
Konstruktív javaslatokat várok, huszonévesek viccelődhetnek is :D, ők még azt hiszik örök a békának a tó!
2019. ápr. 3. 18:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
66%

Mivel töltenéd ki a szabadidődet ha lenne párod? Egy párkapcsolat ideális esetben nem emészti fel az egész életed hanem vannak mellette hobbijaid, érdeklődési köreid, stb. (oké van úgy másfél évtized amig tényleg nincs életed de az sem pasiügyek miatt van hanem gyerekneveles miatt)

De ha tényleg kell tanács akkor próbálj meg erős barátságokat kiepiteni akár olyan nőkkel akik hasonló cipőben járnak és klisé vagy sem, ezer vicc csattanója vagy sem, szerezz egy macskát mert megéri. Vagy kutyát. Vagy aranyhalat. Érted a lényeget...

2019. ápr. 3. 20:06
 12/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi, válaszokat :)

Ez a kérdésvolt az?

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2019. ápr. 3. 20:12
 13/18 anonim ***** válasza:
49%

Látod, a férfiaknak ez is könnyebb! 55 éves korig fitt, fiatal, minden tinit megkaphat, aztán egyszerűen elviszi az első szívroham. Nem is tudják, milyen a magányos öregkor.

😈

2019. ápr. 3. 20:37
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

# 12

Igen, ez a kérdés volt, aminek a hatására matekoztam egy kicsit fejben, az ismeretségi körömben előfordult szakítások és újrakezdések kapcsán.

(Meg egyik hozzászólást olvasva lett volna kedvem leírni négy olyan esetet baráti, ismeretségi körből olyan válások kapcsán, ahol a férfi "fiatalabb nőre cserélte" a párját, mármint arról, hogy mi lett ezeknek a folytatása, és a pár évvel későbbi helyzetet tekintve a volt férj és a volt feleség közül kinek lett valójában "minőségi csere" a váltás, és kinek lett végül lett szívás/pofára esés - csak már fáradt voltam ilyen hosszú hozzászólást írni, pedig tanulságos esetek a szememben. Iskolapéldái annak, amikor a karmának van humorérzéke. xD)

De jó, hogy a kérdést láttam, mert egyik-másik hozzászóló jól megnevettetett ezzel a 15-20 évvel idősebb pasi való egy 45 éves nő mellé véleményével, feldobták az estémet.

Lehet, hogy én élek valami alternatív valóságban hozzájuk képest, mert én nagyon nem ezt látom magam körül, pedig a munkám jellege meg a hobbijaim miatt elég nagy az ismeretségi köröm.

(Mondjuk az szerintem elég jól lejön a hozzászólásaikból, hogy a 15-20 évvel idősebb férfi egy negyvenes nő mellé nem az, amit tapasztalnak maguk körül 3D-ben, hanem az, amit szeretnének hinni és látni.)

2019. ápr. 3. 20:57
 15/18 anonim ***** válasza:

Modellkedéssel:

[link]

2019. ápr. 3. 21:32
 16/18 anonim ***** válasza:
48%
Meg hát azért tegyük hozzá, hogy csak a totál unintelligens emberek nem képesek értelmet találni az életüknek.
2019. ápr. 3. 21:38
 17/18 A kérdező kommentje:

:D

Néhányak közülük tényleg nagyon mutatósak.

2019. ápr. 3. 21:47
 18/18 A kérdező kommentje:

Egyetértek, én is így tapasztaltam.

2019. ápr. 3. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!