Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordul, hogy egy boldogtalan, depresszív emberen segít az, ha (valamilyen csoda folytán) párkapcsolata lesz?
Figyelt kérdés
Elsősorban tapasztalatra lennék kíváncsi, mert véleményből hallottam már ilyet is, olyat is.2019. márc. 31. 13:01
11/14 anonim válasza:
Nem vagyok depressziós, csak iszonyat magányos és emiatt boldogtalan.
Nekem hatalmasat lökne az életemen, ha hirtelen lenne ki miatt élnem.
Semmi más nem képes olyan szintű motivációt adni, mint egy nő, akit életem végéig szerethetek.
Kezdetben lehet, hogy túlságosan örülnék neki, de ezt igyekszem nem kimutatni.
Létezik ilyen típusú ember.
12/14 anonim válasza:
Csak az a baj az ilyennel, ha szakítanak vele, megint depressziós lesz. Tehát a probléma nem oldódott meg, csak a tüneteket kezelték.
13/14 anonim válasza:
Csak akkor, ha olyan ember van mellette, aki kitart vele, mellette, és valóban nem csak szórakozni akar rajta/vele, hanem a mentalitása segítségével segít neki (még ha látatlanba, tudattalanul is) kievickélni ebből a helyzetből.
14/14 anonim válasza:
Annyiban segíthet, hogy ha a párja támogatja őt lelkileg (esetleg anyagilag is) abban, hogy szakszerű segítséget kérjen, akkor lehet, hogy nagyobb eséllyel fog azon dolgozni az illető, hogy jobban legyen, mint ha egyedül lenne és senki nem támogatná. De maga a párkapcsolat az nem fogja kigyógyítani a depresszióból, mivel az egy betegség, és nem tűnik csak úgy el, ha az ember szerelmes lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!