Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikertelen pasik, próbálkoztatok már sikertelen nőknél?

Provokatív kérdés, bocs, de reportoltam.
Amúgy szerintem van reláció abban, és erre csak azt tudom mondani, hogy "sajnos": hogy az olyan pasik, akik nem igazán jönnek be az átlag nőknek, nem igazán kellenek senkinek. Mert látja rajta a legtöbb nő, hogy na ez se kell a kutyának se, és nem is fog foglalkozni a pasival.
Viszont amit a drága provokatív kérdésedben tettél fel, a sikertelen nők, legtöbbször azért sikertelenek, mert nem a hozzájuk való férfiaknál próbálkoznak.
Magyarán, még a nem annyira szép nő is, a helyes, sportos pasikra utazik.
Igazából a legtöbb nőnek simán lehetne pasija, csak egyetlen dolgon kellene magukba változtatni: a szexhez való hozzáállásukon. Mert akár mennyire is le leszek érte pontozva, itt mindig annak a lánynak van hamar pasija, aki minél hamarabb szét teszi.
Szóval igazából bármelyik nő tudna pasit találni, sőt, ha nagyon akarná, meg is tudná ezzel tartani a pasit.
Volt nem egy néhány ismerősöm, aki sírt a csaj után, ha véletlenül dobta, pedig nem jó csajokról volt szó.

Nem provokatív kérdés.
Nyilván gondolom, hogy 2 sikertelen ember egymásra találhat.
Számos ember van kapcsolatban egymással, akik közül egyik sem sikeres.

#5 Olvasd már vissza, amit írsz... Egyáltalán miért próbálkoztál nála, ha ezt gondolod róla:
"tényleg csúnya volt a lány, nagyon elhízott, de szexre jó lett volna talán,az nem derült ki,hogy meg lett e volna az izgalom, de elutasított vár a csodára ami soha nem fog eljönni!"
Nos, elárulom neked, inkább halnék meg egyedül, minthogy egy olyan pasival ismerkedjek, aki így gondolkodik rólam....Nem kell a csoda, jobb egyedül mint valakivel aki rondának tart, de azért szexre talán jó lennék neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!