Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 körüli nő találhat még korban hozzá illő párt, vagy eddigre minden jó férfi elkel?
Gondolod, ha 20 évesen nem sikerült megtalálni a nagy Ő-t, majd pont a maradékból fogod megtalálni? Kizárt dolog. Szerintem ebben a korban szerelmet max. szeretőként fogsz találni vagy jóval fiatalabbnál, mindegyik esetben nagy eséllyel te leszel szerelmes, a másik meg szexre hajt.
41N
Fuu a 10-es hozzászolásodra csak annyit, hogy nem is gondolnád mennyi ilyen van. Ne küld el őket a búsba mert te még nem tapasztaltad, nagyon is létező helyzet ez.
Sőt olyat is láttam, hogy a saját lányára is, úgy hogy az édesanyát kitúrták otthonról....
És nem gondold, hogy igénytelen nő volt.
Na mindegy, a helyedbe úgy kezdeném, hogy kialakitanék egy saját életet férfi nélkül,és mellette nézelődnék.
Megprobálnék senkitöl sem függeni.
Nálam az ilyen szépfiú tipus, a nagyon ápolt, szépen beszélő, mű inteligens kilőve.
Ilyenből is sok van letagadja a feleségét, közbe otthon rommá alázza, üti vágja...
Nem olvastam végig, 4es hszre reagálok.
A legtöbb korodbeli sajnos tényleg olyan amit leírtál.
Én 3 év alatt nem találtam a koroszrályomból senkit, végül egy 8 évvel fiatalabb férfi lett a párom.
Szóval legyél nyitott a fiatalabbak felé, bár ők meg inkább csak laza szexet akarnak, de vannak kivételek.
Van esély persze párt találni minden életszakaszban.
Kérdező lezártad, de én még reagálok.40 évesen egy kamasz fiúval jöttem össze a párommal. Igaz, gyerekkorunk óta ismerjük egymást de kapcsolat akkora szövődött köztünk.
Ő diplomás, vezető,független, jóképű, kedves, figyelmes,én alkalmazottként dolgozom, középfokú végzettséggel.Jól működik a kapcsolatunk, a gyerekemmel kölcsönösen kedvelik egymást, és sosem éreztem kevesebbnek magam mellette.
A Te döntésed és igényed, de én nem zárnám ki a pár évvel fiatalabb korosztályt sem. Manapság nagyon sok intelligens, helyes srác keres pár /vagy akár több/ évvel idősebb párt.
Legfontosabb a párkeresésben a gyerektéma,az egymás családi hátterének, korábbi életének elfogadása, és a megközelítőleg azonos anyagi helyzet. Ha ez működik a kor csak másodlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!