Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok egy netes ismerkedés közben a pasi felajánlotta, hogy ha kell ingyen feljárna hozzám takarítani. Ha esetleg megismerem jobban az illetőt, szerintetek éljek a lehetőséggel?
Figyelt kérdés
Mondtam neki ez kihasználás lenne, de azt válaszolta szívesen tenné. Belemenjek?2019. márc. 28. 07:56
1/8 anonim válasza:
Hát ez elég fura. Én nem fogadnám el.
2/8 anonim válasza:
Nekem is mondta egy ismerősöm, de ő meztelenül akart egy kötényben és szerette volna, ha közben csipkedik a fenekét. XD
Szóval neked se lesz "ingyen".:))
3/8 anonim válasza:
Semmi nincs ingyen ebben a mai világban.
4/8 anonim válasza:
Hú ez nagyon beteg. Fordított helyzetben is furcsa lenne,de az még talán elfogadhatóbb..
Biztos nem engednék be a lakásomba egy vadidegen elmebeteg férfit nő létemre. Nehéz lesz onnan kipaterolni egyedül,hidd el :)
5/8 anonim válasza:
Csak meg ne lepődj, ha egyszer arra mész haza, hogy ki van rámolva a lakás!
6/8 anonim válasza:
Itt valami nagyon nem stimmel, csak úgy félismeretlenhez senki nem megy fel takarítani. Jobbik esetben takarítás közben "csak" pár apróságot nyúl le, ami fel se tűnik, rosszabbik esetben felméri a terepet, aztán később visszajön haverokkal, amikor nem vagy otthon. Legrosszabb esetben ha meg már a lakásodban van, bármit megtehet veled.
7/8 anonim válasza:
Mi ez a vadbarom kèrdès most komolyan
8/8 anonim válasza:
Aki ilyet elfogad, az saját magát alázza meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!