Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mégis mit tegyek egy bántalmaz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis mit tegyek egy bántalmazó kapcsolat után?

Figyelt kérdés
Üresnek, értéktelennek érzem magam. Néha elkap a sírógörcs is, és sírok is. Szinte mindig rossz kedvem van. A családom is bánt azzal hogy egy fxxxsz után sírok, és azt mondják megérdemeltem amit kaptam, ha hülye voltam. Nagyrészt érzelmileg bántalmaztak, és engem hagytak el. Nem tartott sokéig.
2019. márc. 26. 12:32
 1/8 anonim ***** válasza:
53%
Mit tegyél? Rendet a fejedben legelőször is! Hogy mit akarsz, kit akarsz, milyen partner lenne a tökéletes számodra, milyen ember legyen, milyen tulajdonságokkal rendelkezzen? Ezekre válaszolj magadnak, és legközelebb olyet válassz. Amint látod hogy eltérés van az elképzelt tulajdonsákok, viselkedéshez képest, azonnal lapát! Kb így kellene...
2019. márc. 26. 12:43
 2/8 anonim ***** válasza:

Szép családod van.

Mozdulj ki otthonról. Pl sportoljon valamit, vagy jarj el a barátnőddel valahova, csak ne a 4 fal közt legyél.

2019. márc. 26. 12:45
 3/8 A kérdező kommentje:
Már barátnőim sincsenek. Nem tehetek róla, van úgy elfog a sírás, és a családomtól szidást kapok.
2019. márc. 26. 12:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Akkor egyedül. Családra ne figyelj.
2019. márc. 26. 12:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Először is értékeld át magadban, hogy inkább nyertél mint veszítettél, persze ezt az agy nem tudja azonnal megérteni.

Szakítás után a másik jelenléte hiányzik, nem a személyisége, ami még ez esetben rossz is volt.

Hagyj időt magadnak!

2019. márc. 26. 13:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A bántalmazó kapcsolat rendesen le tudja építeni az embert. Én ilyenben éltem 8 évet, a végére egy érzelmi halott, agyhalott, madzagon rángatható bábu voltam. Aztán léptem. Kicsinált, azóta is játszmázik távolról, van egy közös gyermekünk. Igen, én annyira bolond voltam, hogy még szültem is egy ilyennek. A gyerekkel manipulál, stb... Próbáld meg onnét közelíteni, hogy rengeteget nyertél azzal, hogy nem vagy már vele. Ha az üresség, értéktelenség érzése nagyon frusztráló, keress fel egy pszichológust! Én még ma is egy semminek, egy senkinek érzem magam az exemhez képest, de ezek mind rossz beidegződések. A bántalmazás okán ezek megmaradtak. Vannak jobb napjaim, de vannak pocsékabbak. Együttérzek!
2019. márc. 26. 13:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Először is találd meg önmagad, egyedül. Foglalkozz önismerettel, építsd az önbecsülésed. Üresnek érzed magad? Akkor foglalkozz olyan dolgokkal, amik örömet és sikerélményeket okoznak, merülj el valamiben, ami boldoggá tesz. Legyál egy darabig önző, foglalkozz magaddal, fedezd el, ki vagy, milyen minták mozgatnak, ki vagy és mit akarsz elérni. Egy másik embertől soha nem leszel teljes, ezt önmagadból kell merítened. Járj el társaságba, vedd fel a kapcsolatot régi barátokkal, mozdulj ki a komfortzónádból. Ha nem rángatod ki ebből saját magad, akkor senki más sem fog, vagy ha mégis, akkor maximum ideig-óráig fog tartani, mert az sose lesz az igazi.
2019. márc. 26. 13:33
 8/8 anonim ***** válasza:

De te nem is akarsz tenni ellene semmit.

Van egyáltalán bármi feladatod az életben? Van fontos dolog amit tenned kell?

Ez már hiszti, úgyhogy fejezd be!

2019. márc. 26. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!