Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki külföldivel jár/járt/házasodott, bármi hasonló, mennyire érezte fontosnak, hogy megtanulja a párja nyelvét?
"Lemertem volna fogadni, hogy szinte csak női válaszok lesznek és ha lesz is férfi, tuti valami gagyibb országból lesz a nő :)
Micsoda véletlen:)"
Na akkor en kivetel vagyok mert ferfi vagyok es a felesegem amerikai, ha ez nem gagyi orszagnak szamit neked.
A kerdesre valaszolva: Fontosnak tartottam mert amerikaban elunk es angol nelkul nem nagyon lehet boldogulni. Masreszrol a csaladja csak angolul beszel. Fura lenne ha pl anyukaja mondana nekem valamit es nem ertenem mert o nagyon szeret beszelni es kb heti 1szer atmegyunk a szuleihez.
Felesegem nem beszel magyarul.
Mikor megismerkedtunk akkor tudtam egy kicsit angolul de akkor tanultam meg jobban mikor osszejottunk.
Ha mindketten beszelnenk pl spanyolul akkor se lenne eleg kozos nyelvnek.
"Hogy jön ide ez? :D"
Elég baj, ha nem jött le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!