Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek számíta pénz, hiába mondjátok, hogy
nem, válaszolnátok egy kérdésre?
Figyelt kérdés
Most mégis....mennyi fizetést tartotok "jónak", amennyit egy pasi keres??
és amúgy le lehet most hurrogni, hogy kis fiatal csitri vok stb.. de sztem akkor is ez az igazság.
2010. júl. 6. 12:13
12/23 anonim válasza:
Számít a pénz! Mégpedig úgy, hogy én soha semmiképpen nem állok szóba gazdag pénzes pasival, mert a tapasztalatok azt igazolták (nálam), hogy aki tele van zsével, az elfelejt embernek maradni, és minimum Istennek képzeli magát. Persze emberi érzéseknek nyoma sincs bennük...
Szóval részemről egy egyszerűbb, földi halandó sokkal értékesebb, akinek van egy átlag fizetése, annyi hogy saját magát el tudja tartani, és nem fél a munkától.
29/L
2010. júl. 6. 12:14
13/23 anonim válasza:
netto 300.000
32L
2010. júl. 6. 12:24
14/23 anonim válasza:
mondjuk én még csak 16 vagyok, de most sem érdekel a pénz, és nem is fog érdekelni felnőtt koromban sem. Mivel orvosnak készülök, remélhetőleg megkeresek egymagam is annyit, hogy el tudjam majd tartani mindkettőnket. Felőlem kereshet a férfi 70 000-et is, milliókat is, nem azt fogom nézni, hanem azt, hogy belsőleg milyen ember, és hogy képes lesz-e szerepet játszani a gyereknevelésben.
2010. júl. 6. 12:53
15/23 anonim válasza:
ma 12:13
Végre egy önismerettel rendelkező és őszinte nő. Nem hurrogok.
2010. júl. 6. 13:28
16/23 anonim válasza:
Legyen saját keresete, ne nekem kelljen eltartani. Olyan 70-80000 min. De én 2,5 éve járok egy munkanélküli fiúval, és egyhamar nem is fogom otthagyni csak ezért! 19/L
2010. júl. 6. 13:43
17/23 anonim válasza:
Érdekes , de eddig senki nem említette, h egy párkapcsolatban milyen problémákat okozhat, ha egy férfi kevesebbet keres egy nőnél. Az én párom nagyon szégyenli magát, ha én fizetek(általában én szoktam , mert megtehetem és nem szeretném, h hónap végén kellemetlen helyzetbe kerüljön). Sokat veszekszünk is ez miatt. Ezért én csak annyit mondok, hogy talán az a legjobb , ha egy férfi többet keres egy nőnél.
2010. júl. 6. 16:05
18/23 anonim válasza:
1328! szerinted csak az az őszinte aki azt mondja h igenis számít nála? tényleg azt hiszed h nem létezik olyan nő aki nem eltartatni akarja magát egy pasival? sok van az biztos aki csak arra hajt.. de mondjuk aki csak a pénzével meg a BMWjével tud villogni az csak olyanokat is fog kifogni..
2010. júl. 6. 18:47
19/23 anonim válasza:
tegnap 18:47
"1328! szerinted csak az az őszinte aki azt mondja h igenis számít nála?"
Igen, ugyanis a nőknél számít a pénz. Mint ahogyan a férfiaknál számít a nők kinézete.
Amikor egy nő azt állítja, hogy neki nem számít a pénz, azzal kb. ugyanolyan állítást tesz, mint amikor egy férfi azt állítja, hogy neki a nőkben nem számít a szépség. Lehet, hogy a férfiak 1/100 részére ez igaz, de a túlnyomó többségükre nem.
"tényleg azt hiszed h nem létezik olyan nő aki nem eltartatni akarja magát egy pasival?"
Annak, hogy számít a pénz, és annak, hogy el akarja tartatni magát, semmi köze egymáshoz. Szezon és fazon.
2010. júl. 7. 14:04
20/23 anonim válasza:
12:13-as vagyok. Én nem azt mondtam hogy CSAK kizárólag a pénz számít, de igenis számít. Anyukámék rengeteget veszekszenek a pénzen, sőt a körülöttem élő emberek 90% veszekszik a pénzen,és egy rendes átlagos kapcsolatban a férfitól várják el hogy eltartsa a családot. Van barátom, és akárhova megyünk, akármit csinálunk, mindent ő fizet, és el is várom tőle. Magamra vennék ha én nekem kéne bármit is fizetni. Nem azért mert r.banc vagyok és el akarom magam tartatni, nem azért mert lehúzom a fiúmat hanem mert ez a dolga.Ha pl tudnám hogy nincsen semmi pénze le van égve, alapból nem mennék el vele semmi fizetős helyre, vagy ha el is megyünk beszállnék a költségekbe. De ha már együtt fogunk élni, vagy esetleg mással, igenis elfogom várni a páromtól hogy keressen azért annyit hogy kényelmesen éldegéljünk és ne nyomorogjunk, de ez még mindig nem egyenlő azzal hogy leakarom őt húzni. Én ez miatt is tisztelem a másikat, és nézek rá férfiként, mert eltudja magát és esetleg engem is tartani. Ez miatt is érezhetem magam biztonságba mellette,és nem kell egy kis szerencsétlennek néznem, aki nélkülem a híd alá jutna. Nagyon is fontos a pénz, és amelyik csaj azt mondja hogy nem az igenis hazudik vagy nem érti ezt az egészet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!