Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért nem lehet megérteni?
Van egy barátom,aki messzebb lakik( néhány órás út). Ő el szokott jönni értem, ugyanis van autója,de kb kéthavonta. Annyit tudni kell, hogy nekem is van autóm,de messzebb utat nem vállalnék be.
Nos,felvetette,hogy nem-e akarnék egyszer majd menni hozzájuk de az autómmal.
Mondtam neki,hogy nem.Ez miért baj? Egyszerűen túl hosszú út,és nagyon szoktam görcsölni vezetés közben,amolyan feszültséget érzek...
Mondtam neki, hogy nem kell jönnie, ha ez a baj.
De azt mondta,nem ez a baj..
Akkor most mi tévő legyek?
Na ilyeneknél tényleg nem értem, hogy mi a francnak nekik jogsi. Nem bántásból, de tényleg, hogyha nem tudsz vezetni, semmi érzéked hozzá, nem érzed biztonságosnak akkor rövid távon se ülj autóba kérlek szépen!! Mellesleg ez soha az életben nem fog fejlődni ha nem gyakorolsz. Ilyenkor igen is az a megoldás, hogy körbe kell kocsikázni az egész országot. Ha csak annyira használod az autót, hogy elmész a sarki boltba vele akkor soha nem fogsz normálisan vezetni.
És nem, ez nem elfogadható indok. Te konkrétan semmit nem teszel bele ebbe a kapcsolatba. Nekem is baromi rosszul esne, ha mindig nekem kéne tenni azért, hogy találkozzunk. Kb ugyan olyan gagyi probléma, mintha azt mondaná, hogy ő bizony nem jön fel a harmadikra mert nem bírja a lépcsőzést tehát csak akkor találkozunk ha én megyek le. Akkor kezdjen el szépen lépcsőzni hogy legyen kondija hozzá. Szerintem te se értenéd meg, ha a párod mondaná, hogy bocs de nem megy el érted mert most éppen megijedt a vezetéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!