Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért Arab? Mert nem értem. Én férfi vagyok van párom, régóta, őt is kérdeztem arról, hogy a nők miért szeretik az arabokat?
"Ugyan ezért egy fehér viszont creepy, gyanús, lúzer, nyálas. :D"
En ugy mondanam, hogy pusztan ennyiert, nem ugyanezert. Ha nem parosul azzal a ferfias oserovel, amit fentebb irtam akkor lesz nyalas. Az arabok ezt az egyensulyt tudjak olyan jol megcsinalni es erre harap ra nehany no.
"Aki úriemberként bánik egy nővel, megvédi, tiszteli, az a férfi nagyon vonzó egy nő számára, akkor is, ha fehér." akkor egy arab nem igen lehet úriember...
Amit az elején mondtál, az meg csúsztatás, mivel előbb van az udvarlás, majd az arról a benyomás, ezt követi csak az elutasítás vagy az udvarlás fogadása. Arra céloztam utolsó, hogy már azelőtt el van döntve valakiről, hogy gyanús vagy creepy, mielőtt gyanúsan vagy creepyn reagálhatna arra, hogy hogyan fogadtad az udvarlását.
Azzal nem vitatkozom, hogy az arab férfias, mivel neki meggyőződése, hogy ő hordja a gatyát mindig, de egy fehér ebben az esetben még nagyon jó indulattal is csak konzervatív/vaskalapos, rosszabb indulattal pedig már meg sem állunk a hímsovinisztáig, melyet opcionálisan további jelzőbokorral csinosítunk.
Ez miért van?
Amúgy én is úgy vagyok, mint a kérdező, engem is csak érdekel.
32/f
De kár, hogy pont akkor írtam lolypop, mikor ezt küldted, mert belevehettem volna. Na szóval... Ha egy fehér férfi, ha egyensúlyt tart ezekben, az nála mitől rossz, egy köztudottan tradicionális nézeteket valló nép képviselőjénél pedig miért jó pont?
Azért érdekel, mert ha a mi kultúrkörünk képviselője prezentálni olyan "férfias őserőhöz" társított tulajdonságokat, melyeket soroltatok, akkor egy komplexusos állat.
Tehát, ha van egy nyugati férfi, aki jól néz ki, tud udvarolni, férfias értékeket képvisel, miért kell megbirkóznia hasonló előítéletekkel, mint piperkőc, divatmajom,szépfiú, soviniszta, komplexusos, vadállat, anyuci pici fia, creepy, "jófiú", céltalan stb, míg egy arabnak, négerek stb-nek nem, mert értük instant bolondulnak, mondhatni ész nélkül. A fehéreknél miért van ekkora agyalás?
32/f
32/f Nem tudom neked olyan reszletekbe menoen pontokba szedve elmondani, hogy mit csinalnak mashogy az arabok, ami miatt ugy le tudjak venni a labukrol a noket. Csak megismetelni tudom, amit korabban irtam, hogy ok nem egyszeruen udvarolnak, hanem elvarazsoljak es a tenyerukon hordjak a not anelkul, hogy kozben ugy hodolnanak neki, mint egy istensegnek. Ritkasagszamba meno gesztusokat tesznek a nok fele, ami mifelenk annyira nem szokas, megis vegig naluk a gyeplo, nem alazkodnak meg.
Feher ferfiak is meg tudjak ezt csinalni, csak ez naluk vagy osztonosen jon vagy nem, az araboknal viszont ez kulturalis dolog. Igy nevelik oket es ilyenek lesznek, a mi kulturankban meg nincs egyetlen kitaposott osveny, jobban ervenyesul a szemelyiseg, igy nagyobb a valtozatossag.
"Ha egy fehér férfi, ha egyensúlyt tart ezekben, az nála mitől rossz, egy köztudottan tradicionális nézeteket valló nép képviselőjénél pedig miért jó pont?"
A kerdesedre a valasz az tulmutat a parkapcsolatok temakoron. Remelem ez a sejtelmes valasz eleg lesz. :)
#12:
Kisugárzás. Számomra ettől válik valaki creepyvé, nem attól, hogy természetesnek veszi, hogy ő fizeti a kávémat, vagy hogy kinyitja előttem az ajtót, vagy nem enged nehéz dolgokat cipelni. Utóbbi egy nő számára se lesz taszító. Ha így viselkedsz, megis kerülnek a nők, annak más oka van.
Ami a hímsovinizmust illeti, annak a nőnek, aki képes összekötni az életét egy arabbal, annak a tradícionális családmodell szerint élő magyar pasi is bejönne szerintem. Sok nő nevezi nálunk is uramnak a párját, és sok nő tűr el sok furcsaságot a házasságában. Elég itt a gyakorin olvasgatni. Akinek meg ez nem jön be, annak az arab is hímsovinisztának számít.
De amíg egy magyar macsó elmegy a haverjaival sörözni, és csajozik össze-vissza, addig az arab a százhúsz unokatesójával, meg a tágabb családjával teázik, neki ez a kikapcsolódás. Az egész család dolog máshogy működik náluk, mint Európában.
"A kerdesedre a valasz az tulmutat a parkapcsolatok temakoron. Remelem ez a sejtelmes valasz eleg lesz. :)" ahogy mondod, de sajnos nem, nem lettem tőle okosabb :D
Igazából lehetnék arab is annak alapján amit írsz, mert elég konzervatívan neveltek, meg annyira nem is angyalom túl a dolgokat. Megy is az ismerkedés, de találkozni mindig ilyen "mesterséges gátakkal", melyeket valamilyen előítélet szül, ezeket pedig több-kevesebb idő alatt ki kell várni rendszerint :D
32/f
"Sok nő nevezi nálunk is uramnak a párját, és sok nő tűr el sok furcsaságot a házasságában. Elég itt a gyakorin olvasgatni. Akinek meg ez nem jön be, annak az arab is hímsovinisztának számít."
Ezt szeretnem cafolni, a ket csapat kozott nincs teljes atfedes, de meg csak felig se. Ezekbe az arab csillagszemuekbe nem a konzervativ lanyok esnek bele, hanem ilyen tipikus mai libuskak.
Kérdező, olvasd el ezt a cikket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!