Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedul magabiztosabb vagyok, mint kapcsolatban, ez normális?
Szerintem is partner kérdése ez. Nekem ezerszer több motivációm van a párom miatt, sokkal bátrabb vagyok, sokkal könnyebben vágok bele kihívásokba. Szerintem rossz emberrel van együtt az, aki nem lesz sokkal magabiztosabb a párja miatt. Nem csak párkapcsolatokban igaz ez hanem úgy általánosságban is. Ha azok az emberek akikkel körülveszed magad nem motiválnak, nem mozgatnak meg, nem hisznek benned akkor nagyon rossz emberek között vagy.
Hogyha a párkapcsolatod nem megnyugvást és támogatottság érzést ad neked, hanem szorongást és stresszt az egy nagyon rossz kapcsolat. Hogyha a párod mellett "rosszabb" ember leszel az nem lehet jó párkapcsolat, nem jó emberrel vagy.
Volt olyan párom, aki mellett én is így éreztem. Mert az eredményeimet megpróbálta lehúzni, kisebbnek beállítani. Nem feltétlenül tudatosan, de vannak emberek akiknek kisebbségi komplexusuk lesz ha a párjuk sok dologban jobb nálunk. Amikor kiléptem ebből a kapcsolatból én is ezerszer magabiztosabb, céltudatosabb lettem és újra képes voltam nagyobb dolgokat elérni egyedül. De a mostani kapcsolatomban erre még motiváltabb lettem az előzővel ellentétben.
Szóval én 100%-ban abban hiszek, hogy aki nem érzi magát ezerszer nyugodtabbnak, támogatottabbnak, elismertebbnek a párkapcsolatában az nagyon rossz emberrel van együtt.
Nem tudom miért lenne majmolás?A majmolás az, amikor valakit utánzol, legalábbis ismeretem szerint ezt mondjuk annak.
Amiről az előttem szóló+ én írtunk még véletlenül sem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!