Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért tartják a 11-13 éves lányokat buta éretlen kis csitriknek?
-Itt egy pár van születőben :)-
Amúgy meg azért mert nagyon sokuk az. Nem szeretek általánosítani de sajnos olyan sokszor tapasztaltam már ezt, hogy most már nem tudok nem általánosítani. Nem, ne értsd félre nem vagyok pedofil, de amit látok... Durva dolgok történnek körülöttem...
és még csodálkozol, hogy buta , éretlen csit.ri-nek tartanak ?! olvasd már vissza a válaszaidat !
egy érett "kislány" aki nem buta, nem húzza fel magát és nem reagál így !!!hanem keresztül néz és figyelmen kívűl hagyja az ilyen "csipkelődőket "!
ja és hogy miért törlik a 11-13évesek kérdését, mert érettlenek a szex-re !!!
- nem nem születik pár XD-
és nem csak körlötted vannak durva dolgok :S én nem értem mit esznek a bulikban a tinik -.- számomra a buli tabu engem az olyanok nem érdekelnek inkább itthon ülök egyedül minthogy bulikba járjak :) a választ meg köszönöm :D
rövid és egyszerű a válasz: mert azok.. .)
enyi
Funktasztikus : saját nemem csak kiállok mellette x3Énn nem tisztellek téged! xD
Hirtelen haragú vagyok , és elhiszem ha 3 év múlva visszagondolok magamra akkor belátom hogy sok butaságot követtem el és hogy tényleg éretlen vagyok ,éppen ezért nem csinálok ilyet kerülöm a zürös embereket.A válaszokat köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!