Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek ha a lánynak 89/B-s melle van & egyáltalán nem a logósabbik fajta, az jo? : D xD
Figyelt kérdés
2010. júl. 3. 14:40
11/26 A kérdező kommentje:
Na...akkor szembõl 1 melltartós kép :D (mm nem az enyém.xD), de ilyen nekem is :D
2010. júl. 3. 14:54
12/26 anonim válasza:
Nagyon jó!:P.. d nem értem miért kellett feltenni ezta kérdést, mikor te is tudod, hogy legtöbb pasinak bejön...talán mert növelni akarod az egódat!!XD
17/F
13/26 anonim válasza:
hát attól függ hány éves vagy de oan 10-en éves lehecc :D szal nyugi nagyon jó melleid lehetnek :D:$
14/26 A kérdező kommentje:
15:04...nem...a barátom & barátaim szerint is jo, de én valahogy tényleg kicsinek érzem. Testi dolgokban mindig is önbizalomhiánnyal küszködtem. Tehát hiába mondják hogy jo alakom van, én mégis másképp látom.xD
De köszönöm : D
2010. júl. 3. 15:07
15/26 A kérdező kommentje:
15:06...16 vagyok :D
Köszönöm :D
2010. júl. 3. 15:08
16/26 anonim válasza:
Kicsi?????? EZEKKEL EMBERT LEHETNE ÖLNI!
17/26 A kérdező kommentje:
Azért ne túlozzunk 15:16.xD
2010. júl. 3. 15:32
18/26 Funktasztikus válasza:
szép gratulálok a méretedhez:D
14F
19/26 A kérdező kommentje:
Köszi Funktasztikus : D
2010. júl. 3. 16:43
20/26 anonim válasza:
89 a mellbőséged, vagy a mell alatti méreted? nincs is olyan méret, hogy 89B basszus...
amúgy meg, aki nézi a képeket, az ennél szélesebb csajra számítson, jóval.. idegesítenek az ilyen kérdések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!