Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz ez a felállás?
A csaj 29.
A srác 20 éves.
9 év...el sem tudom képzelni.
Pláne h a nő az idősebb??
Kinézetre a nő sokkal fiatalabbnak néz ki a koránál, a pasi idősebbnek néz ki.
Tehát külsőre nem észre vehető a 9 év.
"Azt is mondhatják egy kisgyerekkel jár".
KIK? Az utca népe? Szájára vesz a falu? Itt egy gáz van, a "másoknak" való megfelelési kényszer. Ez a hozzáállás gáz, 14-15évesen is nemhogy 20on évesen.
Én sem ismerkedtem soha fiatalabbal mégis úgy hozta az élet, hogy a párom 8 évvel fiatalabb. Mondjuk mi jóval idősebbek vagyunk, én 38 ő 30 volt mikor találkoztunk.
Nem gáz, igaz nem általános de ha nekik jó akkor jó.
Nincs ebben semmi.
A környezetemben legalább 3 párt ismerek, ahol +8-10 év van a nő javára, és mindegyik hosszú párkapcsolatban él, van akik házasok is. Gyerek is van majdnem mindenhol.
Saját családomban is, öcsém több évig élt együtt egy nála 8 évvel idősebb nővel.
Nálunk a férjem fiatalabb, igaz csak 3 év van köztünk. A leghosszabb párkapcsolataimban mindig én voltam az idősebb egy pár évvel.
De pl nézd meg Macron francia elnököt, aki az iskolai tanárát vette el feleségül, akinek a gyerekei egyidősek szinte a "nevelőapjukkal". Mondjuk ezt már enyhén gerontofil beütésnek tartom, az is igaz; de ha nekik így jó...
De vannak hírességek nálunk is, nem is kevesen, ahol jóval idősebb a nő (+8-10 év). Tolnay Klári pl 11 évvel volt idősebb Darvas Ivánnál. Domján Edit és Szécsi Pál között is volt vagy egy tìzes ha nem tévedek. De szét lehet nézni a mai művészvilágban is.
Őszintén : ha az állna a boldogságod útjába, hogy "mit szólnak a többiek"... hát... nekem az a véleményem, hogy aki ezért megszól, az bekaphatja jó mélyen a méteres kékerest.
Ha boldogok vagytok, a többivel ne törődj.
Összejöttünk és boldogok vagyunk együtt!❤
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!