Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire gáz ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire gáz ez a felállás?

Figyelt kérdés

A csaj 29.

A srác 20 éves.

9 év...el sem tudom képzelni.

Pláne h a nő az idősebb??

Kinézetre a nő sokkal fiatalabbnak néz ki a koránál, a pasi idősebbnek néz ki.

Tehát külsőre nem észre vehető a 9 év.

2019. márc. 13. 15:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

"Azt is mondhatják egy kisgyerekkel jár".

KIK? Az utca népe? Szájára vesz a falu? Itt egy gáz van, a "másoknak" való megfelelési kényszer. Ez a hozzáállás gáz, 14-15évesen is nemhogy 20on évesen.

2019. márc. 13. 17:23
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Az gáz, amit annak érzel. Nekem sem jönnek be a nálam fiatalabb palik, nem is ismerkedtem velük sohasem. Ennyi. Az, hogy másoknál ez hogy van engem nem érdekel. Tehát én nem szólnék meg senkit emiatt. Nem értem miért érdekel mások véleménye.
2019. márc. 13. 17:44
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Én sem ismerkedtem soha fiatalabbal mégis úgy hozta az élet, hogy a párom 8 évvel fiatalabb. Mondjuk mi jóval idősebbek vagyunk, én 38 ő 30 volt mikor találkoztunk.

Nem gáz, igaz nem általános de ha nekik jó akkor jó.

2019. márc. 13. 18:05
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj ha 10 évre a férfi részéről az bérek 80% azt mondja oke ne már hogy fordítva ne legyen oke! Mellesleg nekem is idősebb lány tetszik igaz csak 1 és fél evvel de véletlen idősebb lenne az sem zavarna!
2019. márc. 13. 20:17
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ebben semmi.

A környezetemben legalább 3 párt ismerek, ahol +8-10 év van a nő javára, és mindegyik hosszú párkapcsolatban él, van akik házasok is. Gyerek is van majdnem mindenhol.

Saját családomban is, öcsém több évig élt együtt egy nála 8 évvel idősebb nővel.

Nálunk a férjem fiatalabb, igaz csak 3 év van köztünk. A leghosszabb párkapcsolataimban mindig én voltam az idősebb egy pár évvel.

De pl nézd meg Macron francia elnököt, aki az iskolai tanárát vette el feleségül, akinek a gyerekei egyidősek szinte a "nevelőapjukkal". Mondjuk ezt már enyhén gerontofil beütésnek tartom, az is igaz; de ha nekik így jó...

De vannak hírességek nálunk is, nem is kevesen, ahol jóval idősebb a nő (+8-10 év). Tolnay Klári pl 11 évvel volt idősebb Darvas Ivánnál. Domján Edit és Szécsi Pál között is volt vagy egy tìzes ha nem tévedek. De szét lehet nézni a mai művészvilágban is.

Őszintén : ha az állna a boldogságod útjába, hogy "mit szólnak a többiek"... hát... nekem az a véleményem, hogy aki ezért megszól, az bekaphatja jó mélyen a méteres kékerest.

Ha boldogok vagytok, a többivel ne törődj.

2019. márc. 14. 02:39
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek a későbbiekben magyon meg szokták bánni, amikor számukra fontosat azért nem tesznek meg, mert "mások vélt vagy valós elképzeléseitől rettegve" inkább lemondanak róla.
2019. márc. 14. 07:31
 17/18 anonim ***** válasza:
Egyébként bizonyos szempontból még előnyösebb is ez a felállás, mintha a férfi lenne 10 évvel idősebb, mert a férfiak átlagéletkora alacsonyabb, mint a nőké. Na jó, persze ez mellékes, és nem jelent semmit az egyénre kivetíve.
2019. márc. 14. 09:05
 18/18 A kérdező kommentje:

Összejöttünk és boldogok vagyunk együtt!❤

Köszi a válaszokat!

2019. szept. 27. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!