Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nők elsősorban a biztonsàgo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nők elsősorban a biztonsàgot keresik a kaocsolatban, ezért a nagydarab mackós biztonsàgi őrök előnyben?

Figyelt kérdés
2019. márc. 11. 16:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
38%
Sose állnék szóba egy biztonsági őrrel. Annál lejjebb nem is nagyon van, max a kukásautót markolászók. Az én szememben szégyen, ha egy pasi nem képes többre vinni.
2019. márc. 11. 17:03
 12/21 anonim ***** válasza:
60%
Nem kezdenék biztiőrrel
2019. márc. 11. 17:19
 13/21 anonim ***** válasza:
83%
Troll
2019. márc. 11. 17:29
 14/21 anonim ***** válasza:

Nekem akkor is tetszenek az ilyen pasik ha nem biztonsági őrként dolgoznak haha. Persze aki nagyon el van hízva az se nőbe se férfiba nem vonzó, de ha egy férfi magas és van egy kis pocakja, nem klasszikusan vékony alkat hanem inkább az akire azt mondják hogy "nagyobb darab" az számomra vonzó. Eddig ebbe sose gondoltam bele, de lehet hogy valóban evolúciós dolog ez a védelméért kapcsolatban. :)

25/N

2019. márc. 11. 18:19
 15/21 anonim ***** válasza:
4%
A mai nő a biztonságos pénztárcát keresi biztonságosan cérna szálon rángatható férfi mellett ! Tehát ez a mai világ !
2019. márc. 11. 19:38
 16/21 anonim ***** válasza:
Nekem tetszenek a mackós pasik. Tényleg nagyobb biztonság érzetet nyújtanak. Nekem ez fontos. Bár biztonsági őrrel még nem volt dolgom. 35/n
2019. márc. 12. 01:33
 17/21 anonim ***** válasza:
Nekem a túlsúly nem ad biztonságérzetet, de ízlések és pofonok különbözők.
2019. márc. 12. 11:14
 18/21 jani273 ***** válasza:
55%

Kicsit egyszeru vagy a gondolkodasodban.

A biztonsag nem eroszakot jelent hanem az elet biztonsaga mint megelhetes. A nagy mackosok biztonsagi orok nem adnak biztonsagot egyaltalan. Az akinek vanolyan munkaja hogy havi 10 milliot keres, sajat jol meno cege van, vagy olyan munkahelye ami biztos hogy nem rugjak ki mert jol teljesit es megbecsulik es jol fizetik es tudja hogy holnap is lessz fedel a feje felett es kaja az asztalon azt hivjak biztonsagnak amit a nok keresnek.

2019. márc. 16. 08:49
 19/21 jegecske ***** válasza:
61%
A biztonságot nem a méretre gondoljuk, /nem verekedésről van szó/ hanem hogy rendesen dolgozik, el tudja tartani a családját, nem iszik stb
2019. márc. 16. 13:06
 20/21 anonim ***** válasza:

#19 Jegecske, biztos vagy benne?

"A biztonságot nem a méretre gondoljuk, /nem verekedésről van szó/ hanem hogy rendesen dolgozik, el tudja tartani a családját, nem iszik stb"

Mert az összes vékony vagy alacsony férfi által felteltett kérdésnél majdnem az összes válasz az, hogy "nem tudna biztonságot nyújtani", "kell a biztonságérzet", stb.

Szinte az összesnél.

Csak egy példa:

"A vékony fiúk mellett nincs biztonság érzet"

"Evolúció. Egy törpe nem tud megvédeni egy mamuttól"

Hiteltelen és komolytalan, hogy mint gyermekláncfű a tornádóban mindig úgy hajlanak a vélemények, hogy az a saját azt bizonyítsa, hogy a válaszoló nem elfogult, felszínes, akármi.

Ugyanarra a máshogyan feltett kérdésre abszolút az ellenkezője a válasz és az érv. Vicc. Akkor most mi adja a biztonságérzetet? :D A széles váll, termet, magasság vagy az egzisztencia, megbízhatóság, felfogás? Melyik a fontosabb, első sorban mi nyújtja?

Költői kérdés :D

#10 voltam.

2019. márc. 16. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!