Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt férfiak! Tetszenek nektek fiatalabb lányok?
36 vagyok, és igen vannak huszon éves lányok akik megtettszenek akár csak külsőre.
Kapcsolatot viszont nem igazán tudnék a huszas évei elején járó nővel elképzelni. Esetleg ha valaki nagyon felnőttesen gondolkodik, viselkedik, akkor talán.
Én 23 éves vagyok, és az élettársam 32 éves. Semmilyen hátránya sincs. :) Igazából, olyan mintha "fiatalon tartanám", mivel elég életvidám vagyok, és nem hagyom begyöpösödni a mindennapokban. :)
Viszont egy ilyen korú férfi(aki normálisabb), vannak elvárásai. Nem csak az,hogy jó legyél az ágyban, vagy csak jól nézz ki. :) És ettől is jobb ez a helyzet.
39 vagyok, és kinézetre az egyetemista korú lányok már tetszenek. Az más kérdés, hogy kapcsolatot nem kezdenék velük, mert még nagyon gyerekesek.
A 27-28 éves korosztály viszont már tökéletes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!