Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jelezzem óvatosan a szerelőnek mikor jön hozzám hogy szimpatikus, és bejön nekem? N
1.Szemkontaktus
2.Mosoly
3.Érintés
Tuti módszer.
1/2
Xdd
Amikor szerel üljön rá. Abból tudni fogja ! xD
Egyből a lecsóba. "Szimpatikus vagy nagyon. Van most párod?"
Ha tetszel neki, és szingli, akkor örülni fog. Ha nem tetszel vagy foglalt, akkor füst jelekkel is üzenhetsz, akkor se lesz semmi.
Nem ciki, úgyse látod többet.
N
Szerintem ne legyel ovatos. Lehetsz nyilt es egyertelmu a jo izles hatarain belul is. Lelkesen dicserd a munkajat, ha nem zavarod ot szereles kozben maradj ott beszelgetni. A suti szerintem jo otlet, de itt se legyel ovatos. En azt is megkinalom, akitol nem akarok semmit mert nekem alap h egy kavet, uditot kap, de egy szem.pogacsa sem.olyan nagy dolog szerintem. Vannak akik udvarlas nelkul csinalnak ilyet, talan a karriere soran parszor felre is ertette ezeket, szoval nem hinnem, hogy egy ovatos jelzesre ugrani fog.
Ha nagyon be akarsz vagodni akkor csomagolj neki sutit, ne csak egy talcara tedd ki. Tegyel bele vmi vagyfokozo dolgot, hogy erezze magaban a ferfierot, miutan elmegy toled. A csoki pl ilyen. ;) Egy extra csokis brownie szerintem telitalalat lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!