Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lefeküdtem az exemmel de van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem az exemmel de van barátom és azt sem tudom mit akarok?

Figyelt kérdés
Jött a maradék cuccaiért, elkezdett a kapcsolatunkról elmélkedni és mondta hogy legyen egy utolsó össze bujás mert az mindig jó volt és szexeltünk.Felkavart bennem minden érzést azt hiszem még mindig szeretem.

2019. márc. 6. 23:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mondd el a barátodnak. Joga van tudni.
2019. márc. 7. 05:48
 12/17 anonim ***** válasza:
93%
Mióta olvasgatok itt GYK-n bennem is megfordult már hogy tényleg ez lenne a normális mert ha igen akkor én valami bal..sz vagyok.Néhány válaszoló tartja bennem a lelket azért de elképesztő hogy mennyi nyomorék ember van.Ha ebből az oldalból indulok ki akkor többségben is vannak.A való életben nem tudom.
2019. márc. 7. 06:45
 13/17 anonim ***** válasza:
79%
Ez gyomorforgató. Gerinc, tartás nélküli emberekre jellemző viselkedés.
2019. márc. 7. 07:00
 14/17 anonim ***** válasza:
85%

Undorítónak meg gyomorforgatónak azért nem nevezném, de semmiképpen sem egy követendő példa.

Viszont, kérdező. Abból kiindulva, hogy "jött a maradék cuccaiért", úgy gondolom, hogy a szakítás is és az új kapcsolatod is elég frissek. Minthogy abból gyakorlatilag semmi jó sem sül ki, hogy megcsalással indítod ezt az új kapcsolatod, úgy gondolom, ezt érdemes lenne felfüggeszteni. Viszont az exeddel sem véletlenül szakítottatok, most egy jó szex miatt nehogy már átértékeld a régebben hozott döntéseid. A szex gondolom akkor is jó volt, amikor jártatok, nyilván nem emiatt szakítottatok akkor.

Érdemes lenne kis szünetet tartanod most a pasizásban, lezárni az előző kapcsolatot, kicsit megtudni, hogy mit szeretnél, időt adni magadnak. Az senkivel szemben sem fair, hogy így játszadozol, és még magadnak is ártasz ezzel. Pár hónap, amíg tényleg megtudod, mit akarsz, tényleg nem fog fájni, de cserébe megkíméled magad és másokat is az efféle drámázástól. Érdemes kipróbálni.

2019. márc. 7. 07:43
 15/17 anonim ***** válasza:
28%
Mi ezzel a gondod?? Az exeddel már előbb is lefeküdtél 50-100-200-szor,vagy is "X"-szer. Ez az egy min változtat????
2019. márc. 7. 08:08
 16/17 anonim ***** válasza:
Zárd le magadbanaz exeddel a kapcsolatot.Voltam hasonló helyzetben.Talàlkoztam az exemmel fèl évvel a szakításunk után.Addig nagyon hiányzott.Viszont amikor elkezdtünk beszélgetni,meg amikor elkezdett mindenfélét ígérgetni,előjött minden negatív érzésem vele kapcsolatban,és szerencsére rájöttem,hogy okkal lett vége
2019. márc. 7. 08:38
 17/17 anonim ***** válasza:
85%
Elépesztő ez a sok hideg, borult krv@ hozzászólása. Embernek születni kell; állatnak maradni könnyű. Hervasztó ez a botrányos kurvulás; inkább egyedül lennék, mint ilyen nulla emberekkel vegyem körbe magam.
2019. márc. 7. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!