Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudhatja egy nő ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatja egy nő ha az exe bosszút akar állni rajta?

Figyelt kérdés
Szakítottam vele, mert nem voltam boldog mellette, lelkileg bántalmazott. Viszont a szakítás óta olyan zenéket tesz ki, amiben arra céloz, hogy pszichopata vagyok, vagy hogy mennyire szeret és hiányzom neki, vagy azt hogy én hazudtam neki. Még a képeimben is utánoz, pont ugyanazon a helyen csinált képet, ahol én.
2019. márc. 6. 20:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Letiltod, nem kell nézegeted, és akkor nem idegesít.

Mi ebben a bosszú?

2019. márc. 6. 20:32
 2/11 A kérdező kommentje:
Meg régen elmeséltem neki hogy milyen névvel csúfoltak, azóta kirakott egy számot amiben az a szó szerepel, ahogy kicsúfoltak.
2019. márc. 6. 20:32
 3/11 anonim ***** válasza:

Te szakìtottál, de azért nézegeted a facebookját mi?

Rossz hìrem van itt te nem léptél tovább és csak vakreményt kergetsz hogy még érdekled

2019. márc. 6. 20:38
 4/11 anonim ***** válasza:
Tiltani! Minek foglalkozól vele?
2019. márc. 6. 20:56
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem kéne nézegetni!
2019. márc. 6. 20:56
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem az volt a kérdésem, hogy nézem-e vagy sem a profilját.
2019. márc. 6. 20:58
 7/11 anonim ***** válasza:

Tini kategória...

Komolyan borzasztó, hogy felnõtt embereket mit foglalkoztat és még kérdést is kiírnak errōl. Nincs ebben semmi bosszú, elég jelentéktelen kis hülyeség miatt örlōdsz. Kit érdekel, hogy milyen zenét posztol. Jesszusom.

2019. márc. 6. 22:19
 8/11 anonim ***** válasza:
87%

Nincs neked üldözési mániád?

Hogyan lehet bosszút állni azzal, hogy a saját falára zenéket rak ki? :)

Szerintem már rég nm gondol rád, csak te vagy rákattanva.

2019. márc. 6. 22:58
 9/11 anonim ***** válasza:
Ignoráld
2019. márc. 7. 07:48
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem a férjem csinálja, csak a nem a facen hanem személyesen

Neked könnyebb.

Mindenhonnan letiltod, és megtanulod hogy nem mondatsz el mindent senkinek sem mert visszaélnek vele.

2019. márc. 7. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!