Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez vagy velem van valami baj?
Van egy exem, aki iránt azóta is nagy a vonzalom és a vágy, viszont többszörös nekifutásra sem lett belőle újból kapcsolat. Viszont rájöttem arra, hogy ha messengeren addig érdeklődöm iránta újabb és újabb kérdésekkel, amig meg nem nyílik, utána elkezd masdfgától mesélni a napjáról és kb le sem lehet lőni... naigen, de ebből minden alkalommal az lesz, hogy eszméletlen jól esik, hogy közlékeny ezért én kicsit visszaveszek és ha nem reagál akkor nem zúdítok rá még 3 témát, hanem elkezdek rá várni, hogy újból közlékennyé váljon. Kb elvárom tőle... majd ebből mindig az lesz, hogy várok, várok és nem történik semmi, nagyon rosszul esik, majd lassan beletörődöm pár nap alatt rendbejövök.
Na a gond itt kezdődik. Ezek után vagy ő keres meg, vagy addig nem keres, hogy már nem bírom elviselni és írok neki. Ilyenkor ugye előröl kezdődik a kör, mert addig bombázom, amig közlékeny és nyílt nem lesz...
Ez egyszerűen borzalmas, de komolyan. Volt már, hogy letiltottam, mondanom sem kell, hogy 2 hétig bírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!