Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
70/A-s mellméret kicsi?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok, és tudom, hogy még bőven fog nőni, de olyan szerencsétlen deszkának érzem magam, hogy talán a létező legkisebb méretű melltartót hordom, és ha akármelyik osztálytársnőm, vagy velem egykorú, meg néha fiatalabb lány mellé állok, jobbára két mérettel nagyobb a mellük. A barátomnak is a nagymellű lányok jönnek be, de engem tökéletesen szeret így is. Egy kicsit zavar... olyan szerencsétlenenk érzem magam, pedig tudom, hogy felesleges.2010. júl. 2. 17:42
11/16 anonim válasza:
A válasz, hogy igen pici a melled reméljük nőni fog de ha nem az sem tragédia sok fiú szereti a kismellű lányokat. én általában azokat a lányokat szeretem akiknek olyan a kisugrázásuk, hogy wááá :) szóval a mellméret az...
12/16 anonim válasza:
Akkor is nagyon szép lány lehetsz, ha felnőtt korodra is ekkora marad!
13/16 anonim válasza:
nekem 75B, de tudod...egy cici egy kéz ;)
14/16 anonim válasza:
13 évesen ne ez izgasson.
idővel nőni fog. ha meg nem ott vannak a plasztikai műtétek. és ha még fiút is találsz akkor minek aggódsz ilyeneken?:)
15/16 anonim válasza:
Én 17 éves vagyok,75/A-s a mellméretem.
De nem zavar,és nem hiszem azt,hogy egy nő feltétlen ettől nőies,és ettől tudja kiélni a nőiességét. :)
Én így is vonzónak érzem magam:)
16/16 anonim válasza:
én meg 35 vagyok, és ekkora..sőt, inkább kisebb. ha neked 13 évesen már ekkora, az később csak nagyobb lesz. nekem ennyi idősen semmi nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!