Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Funktasztikus kérdése:
Csajok ti szoktátok nézni a pasi fogsorát?
Figyelt kérdés
2010. júl. 2. 16:13
11/18 anonim válasza:
Én meg nézem, hisz az mindent elárul a viselőjéről illetve használójáról.
Szerintem akinek ápolatlan a foga annak milyen lehet az alsónadrágja.Hisz a fogát mindenki látja mégsem ápolja.
Szóval kritérium ha csúnya a fog.
18/L
12/18 anonim válasza:
És hogyha valaki például genetikailag sárga a foga? De ugyanakkor mindennap 2x mos fogat?
13/18 anonim válasza:
Én szoktam,egy szép fehér fogsor rengeteget dob egy pasi kinézetén.Az enyémek kissé kuszák meg sárgásak is hiába mosom,de mondjuk nem olyan vészes.
14/18 anonim válasza:
Nekem nem a fogaim színével vagy számával van a gond hanem hogy mélyharapással születtem. Ne jöjjön senki fogszabályzók reklámozásával mert ezen csak májköldzsekszon kaliberű operáció segítene max.Azt meg inkább kihagynám
15/18 anonim válasza:
milyen az a mélyharapásos fog??
16/18 anonim válasza:
Nekem nagyon fontos, hogy a srácnak akivel randizom/járok szép fehér fogai legyenek...és ne legyenek csálék. Igen, vannak akiknek alapból nem tökéletes fehérek a fogai, de arra ott a fehérítés (nekem sem tökéletes fehérek de fehéríttetem). Meg ha csálék akkor javíttassa meg. Nekem is porcelánkoronám van.
17/18 anonim válasza:
Szintén porcelánkorona, elől alul és felül is 8 db szép fehér, hibátlan fogsor. Mondjuk a fájdalom + költségek 1 db korona volt anno 45ezer azaz 720000 ft, de legalább nem randa a fogam és még a 30-at sem töltöttem be. Szóval ápolni kell emberek, mert elég fájdalmas és költséges helyrehozni utána. Ja amúgy még 30 sem vagyok aztán mindenki dicséri milyen szépek a fogaim..már ezért megérte.
A csajoknak nagyon bejön. :-)) Persze azt hiszik saját.
18/18 A kérdező kommentje:
az fasza:D
2010. aug. 8. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!