Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kerülni mert bejön?

Figyelt kérdés

Elsősorban középkorú férfiak véleményére lennék kíváncsi, de egyéb gondolatok és tapasztalatok is jöhetnek.

Szóval szerintetek létezik az a jelenség, hogy valaki azért nem akar egy másik személlyel találkozni/kommunikálni, mert bejön neki és fél, hogy 1. elkezd kötődni

2. elvonhatja a "fontosabb" (karrier, szakma, papa-mama, sport stb.) a figyelmét

3. és/vagy nem akar "beégni"?

2019. márc. 2. 19:19
 1/8 anonim ***** válasza:
53%

Most jutottam el arra a szintre, hogy pontosan azt fogom csinálni, mint leírtál. Az oka az első ok. Sajnos nagyon egyoldalú a dolog, olyan tekintetben, hogy kedvel engem de nem akar tőlem semmit. Én pedig közben már nem is tudom kitörölni a gondolataim közül, annyira elkezdtem kötődni hozzá.

30F

2019. márc. 2. 19:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért ezt általánosan nem lehet kijelenteni. Középkorú... Mennyi pontosan? Nagyon nagy a szórás ebben. És ilyenkor már van egy kialakult élete, arra szán időt, amire akar.
2019. márc. 2. 19:31
 3/8 A kérdező kommentje:
25-45
2019. márc. 2. 19:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nálam a középkorú 40-tól kezdődik. 25 semmiképp. Ha valaki kerül, annak nem ilyen okai vannak főleg.
2019. márc. 2. 19:36
 5/8 anonim ***** válasza:
53%

Van ilyen, igen. Azt kihagytad, hogy van, aki annyira önbizalomhiányos, hogy nem mer kezdeményezni. Nekem ilyen esetem volt.

De egy 25 éves hogy lenne már középkorú??? Bocs, de nagyon el vagy tájolódva, a középkorú férfiakon a 40 pluszosokat értjük.

2019. márc. 2. 20:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Ennek semmi ertelme. Ha 25 koruli, talan lehet meg ilyen toketlen, hogy fel kezdemenyezni, de egy 40 eves ferfi nem fog jatszmazni. Ha nem akar talalkozni, azt jelenti, hogy eselytelen vagy nala, meg meg eretlen is.
2019. márc. 2. 21:20
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Igen, személy szerint ilyen vagyok, az 1. miatt, másrészt okkal vagyok ilyen! Nem jó ez így, mert sorra elszalasztom a lehetőségeket, mindig a másik érdekét nézem... /37F/
2019. márc. 2. 22:17
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Nálam is az 1. bejön, de jóval idősebb nálam és felesége van, ráadásul én is bejövök neki nagyon, de ilyen kapcsolatra nincs szükségem, szóval kerülöm. Ő állandóan keresi a társaságom, én meg menekülök.
2019. márc. 4. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!