Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kerülni mert bejön?
Elsősorban középkorú férfiak véleményére lennék kíváncsi, de egyéb gondolatok és tapasztalatok is jöhetnek.
Szóval szerintetek létezik az a jelenség, hogy valaki azért nem akar egy másik személlyel találkozni/kommunikálni, mert bejön neki és fél, hogy 1. elkezd kötődni
2. elvonhatja a "fontosabb" (karrier, szakma, papa-mama, sport stb.) a figyelmét
3. és/vagy nem akar "beégni"?
Most jutottam el arra a szintre, hogy pontosan azt fogom csinálni, mint leírtál. Az oka az első ok. Sajnos nagyon egyoldalú a dolog, olyan tekintetben, hogy kedvel engem de nem akar tőlem semmit. Én pedig közben már nem is tudom kitörölni a gondolataim közül, annyira elkezdtem kötődni hozzá.
30F
Van ilyen, igen. Azt kihagytad, hogy van, aki annyira önbizalomhiányos, hogy nem mer kezdeményezni. Nekem ilyen esetem volt.
De egy 25 éves hogy lenne már középkorú??? Bocs, de nagyon el vagy tájolódva, a középkorú férfiakon a 40 pluszosokat értjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!