Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vitán felül áll, hogy magasabban vannak a rangsorban a nők által megvetett, hűtlen (de csajozásban profi) férfiak, mint a 20-30 éves kedves szüzek, akikkel a nők elhitetik, hogy milyen értékesek, de mégsem dugnak velük. Jól van ez így?
A félreértések elkerülése végett: nincsenek problémáim a nőkkel ismerkedéssel, tehát nem is érint a kérdés.
De látom ezt a jelenséget, és sajnálom kicsit azokat a pasikat, akik a 2. csoportba tartoznak.
Bocs, 72%-os, biztos egy asztrál térben lebegő színtiszta energia lény vagy, akinek nincsenek ösztönei...
Akkor fogalmazok úgy hogy "Én, és egyén ösztönökkel rendelkező férfiak, except 72%-os válaszoló"
Így sem megy, hogy ÉN? Ne vegyél bele mást. Én szeretem a spenótot, én szeretem a rock zenét, én ösztönlény vagyok.
Miért olyan nehéz ez? Önismeret hiánya? Vagy micsoda?
Mert mondjuk tudományos tény hogy az embereknek vannak ösztönei? Leirhatom persze, NEKEM mint XY létező személnek vanak ösztöneim. Meg van garatom, meg gerincvelőm, meg T-limfocitáim. Mint minden embernek. Pont ezért terjeszthető ki ez minden emberre...
Bocs, rád nem.
Te biztos valami 12. dimenziós matéria feletti létező vagy, aki már rég meghaladta a primitiv ösztönvilág utolsó darabjait is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!